Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Zonguldaklıların iftarına yoğun ilgi

Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) önderliğinde Darıca Zonguldaklılar Derneği ve Zonguldak Arama Kurtarma Derneği dün bir iftar programı düzenledi.

Zonguldaklıların iftarına yoğun ilgi
04 Mart 2025 - 20:57
İftar programına, CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) Başkanı Ziya Özcan, Darıca Zonguldaklılar Derneği (DAZYADER) Başkanı Mesut Koca, Zonguldak Arama Kurtarma Derneği Başkanı Tolga Aydın, bürokratlar, siyasi parti temsilcileri, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Zonguldaklı katılım sağladı.

Darıca Zonguldaklılar Derneği (DAZYADER) Başkanı Mesut Koca yaptığı açıklamada ''3 Mart 1992 tarihinde Zonguldak Kozlu’da meydana gelen, Grizu Faciası’nda hayatını kaybeden 263 emekçi madencilerimizi saygı ve rahmetle andığımız iftar programı için yönetime ve tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum