Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Zipline'da gelin saçı yaptı

VİDEO HABER - Gebzeli Bayan Kuaförü Gökhan Kaya, Kartepe Kayak Merkezi’ndeki Zipline’la 5 metre yüksekliğe çıkarak gelin saçı yaptı.

Zipline'da gelin saçı yaptı
05 Şubat 2020 - 13:15


Gebze Hacı Halil mahallesi, Hükümet Caddesi üzerinde 22 yıldan bu yana bayan kuaförlüğü yapan Gökhan Kaya, Kartepe Sisli Vadi’deki kayak ve eğlence merkezinde bulunan Zipline’da gelin saçı yaptı.

Aynı zamanda 6 yıldan bu yana meslektaşlarına eğitim veren Gökhan Kaya, Yerden 5 metre yükseklikteki zipleni’a birlikte bindiği defile mankeni Zeynep Kurşunluoğlu, saçını yapan bayan kuaförü Gökhan Kaya, yılda 3 defa defile yaptığını ve saç tasarımı konusunda bir çok ödülün de sahibi olduğunu belirtirken Zipline’da saç tasarımı yaparak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiğini söyledi.

Zipline’da saç yaparken zorluk çekmediğini de sözlerine ekleyen Gökhan Kaya, bunu da tecrübesine dayandırdığını söyledi.

Aşırı rüzgar ve havanın da soğuk olmasına aldırış etmeyen defile mankeni gelin Zeynep Kurşunluoğlu ise bu fikrin kuaförü Gökhan Kaya’dan kaynaklandığını söyleyerek ilk anlarda şaşırmakla birlikte oldukça heyacanlandığını  belirtti.

Saç tasarımının ardından Zipline’dan inip aynaya baktığında oldukça mutlu olduğunu da sözlerine ekleyen defile mankeni gelin  Zeynep Kurşunluoğlu, o anları ömür boyu unutamayacağnı ve bir anı olarak sürekli hatırlayacağını söyledi.