Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Zafer Partisi Darıca, yeni üye yoğunluğundan çok memnun!

Darıca'da Zafer Partisi'ne yeni üyeler katıldı. Zafer Partisi Darıca İlçe Başkanı Özgür Kaleözü, vatandaşların gerçek milliyetçiliğe ve Atatürkçü değerlere olan bağlılığının arttığını belirtti. 

Zafer Partisi Darıca, yeni üye yoğunluğundan çok memnun!
26 Ekim 2024 - 13:18

Zafer Partisi Darıca İlçe Başkanı Özgür Kaleözü, yaptığı açıklamada “Zafer Partisi Darıca İlçe başkanlığı olarak partimize yeni süreçte gösterilen ilgiden son derece memnunuz. Yaşanan son siyasi gelişmeler, kimin gerçek anlamda Türk milliyetçisi olduğunu, kimin Atatürk ve kurucu değerlerimize sarsılmaz bir irade ile bağlı olduğunu göstermiştir.

Bizlerde yeni üyelerimizin tek tek arayıp iletişim kuruyoruz. Daha güçlü bir ilçe teşkilatı için tüm yeni üyelerimizi farklı kademelerde, kendilerine uygun alanlarda görev almaya davet ediyoruz.

GÜÇLÜ VE ÖZGÜR BİR TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Sermaye grupları, bölücü yapılanmalar ve mafya figürleri ile değil, bizzat Türk milletinin evlatları ile yanyana resim veren, güçlü ve özgür bir Türkiye'yi, mutlu ve huzurlu bir geleceği gençlerimize borçlu olduğunu bilen kadrolarımızls Türk milletine hizmete talibiz.

Elbette ki bu hizmeti verirken farklı şer odakları ile mücadele etmemiz gerekiyor. Farkındayız ve korkumuz yok. Omzumuzdan arkamızı kontrol etmiyoruz. Sırtımızı ona buna değil, bizzat kutlu Türk milletine dayıyoruz. Ne Mutlu Türküm Diyene!” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum