Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Zafer Partisi Darıca İlçe Teşkilatı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı

Darıca Zafer Partisi İlçe Teşkilatı’nın açılış töreni, parti üyeleri ve yönetimin katılımıyla coşkuyla gerçekleştirildi.

Zafer Partisi Darıca İlçe Teşkilatı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı
22 Temmuz 2024 - 11:47
Yerel ve genel siyaset adına önemli mesajların verildiği açılışta konuşma yapan Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Ferruh Özkan, Genel Başkan Ümit Özdağ’ın kendileri için Zafer Partisi’nin de Türkiye için bir şans olduğunu söylerken Darıca İlçe Başkanı Özgür Kaleözü’de yerelde birinci parti olmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

Zafer Partisi Darıca İlçe Teşkilatı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı. Açılışa kalabalık bir partili grubun yanı sıra Zafer Partisi kurucularından ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Ferruh Özkan, Kocaeli İl Başkanı Avukat Ender Oğuz, Çayırova İlçe Başkanı Hacı Filik, İzmit İlçe Başkanı İbrahim Demirtaş ve çok sayıda partili katıldı.

ZAFER PARTİSİ BİR ŞANSTIR

Törenin açılış konuşmasını yapan partinin kurucularından ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Ferruh Özkan, Zafer Partisi kartopu gibi büyümeye devam ettiğini söyledi. Özkan; ‘’Genel Başkanımız Ümit Özdağ bizler için bir şanstır bu nedenle Zafer Partisi’da Türkiye için bir şanstır. Bunu muhakkak Türk milleti bir şekilde bir noktaya getirerek varlığını sürdürecek olan Zafer Partisi’nde toplayacaktır. Ümit Özdağ Atatürk çizgisiyle Türk milliyetçilerinin bu partinin içinde bulundurma gayretlerini sürdürmeye devam etmektedir. Sizlere ve bizlere düşen görev muhakkak ki varlığımızı en iyi şekilde temsil edecek ve bu teslimiyet sonrasında ülkenin kaderini muhakkak değiştirecektir.’’ Şeklinde konuştu.

BİZDEKİ  İNANÇ HİÇBİR SİYASİ PARTİDE YOK

İl Başkanı Av. Ender Oğuz da konuşmasında ilk genel seçimde Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanı olacağını ileri sürdü. Oğuz şöyle devam etti; ‘’Geçtiğimiz aylarda yapılan seçimlerde tüm partilerde taşların yerinden oynadığını yeniden yapılanma içine girmelerine karşın Darıca’da çok iyi bir oy alan Özgür Kaleözü, başkanla birlikte Darıca’da güçlü bir şekilde yol almaya devam ediyoruz. Bizdeki  inanç hiçbir siyasi partide yok. Genel Başkanımız hayatını kadim Türk milletine adamıştır. Önüne her türlü siyasi engelleri  koymak için mücadele verilen genel başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın her zaman bir adım arkasında ve her daim yanındayız. Bugün Zafer Partisi’nin siyaset yapmasının önünü kesmeye çalışıyorlar ancak bizleri kendileri gibi düşünüyorlar. Bizler onlar gibi rüzgara göre yol değiştiren, kalıba göre şekil alan, her devrin olan insanları değiliz. Bizler büyük bir mücadele örneği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. İlk genel seçimde hayatını Türk Milletine adamış olan Genel Başkanımız Ümit Özdağ Cumhurbaşkanı yapağız.’’

KALEÖZÜ ; ‘’EN BÜYÜK HEDEFİMİZ DARICA’DA BİRİNCİ PARTİ OLMAK’’

İl Başkanı Ender Oğuz’un konuşmasının ardından Darıca Başkan Özgür Kaleözü’de açılışta yaptığı konuşmada Darıca’da birinci parti olmak için çok çalışacaklarını söyledi.
Kaleözü, konuşmasında şu ifadelere yer verdi’; ‘’Bugün burada, Darıca İlçe Teşkilatımızın açılış töreninde sizlerle birlikte olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Bu özel gün, partimizin Darıca’da ne denli büyük bir adım attığının, azim ve kararlılıkla nasıl büyük başarılara imza atabileceğimizin bir göstergesidir.

Son seçimlerde 14 adayın yarıştığı zorlu bir ortamda, hazine yardımı ve geniş finansman kaynakları olmayan tek parti olarak % 4,5 gibi önemli bir oy oranına ulaştık. Bu başarı, bizlerin inançlı duruşu, birbirimize olan güvenimiz ve halkımıza olan bağlılığımız sayesinde gerçekleşti. Ancak bu başarı, sadece bir başlangıçtır. Geleceğe dair büyük hedeflerimiz var ve bu hedeflere ulaşmak için durmadan, yorulmadan çalışmalıyız.

Sevgili arkadaşlar, önümüzdeki 8-14 ay içerisinde bir erken genel seçim olma ihtimali yüksek. Bu, bizler için büyük bir fırsat. Ancak, bu fırsatı değerlendirebilmek için sahada aktif olmamız, insanlara sorunlarını anlatmamız gerekiyor. Sığınmacı sorunundan ekonomik zorluklara kadar, halkımızın yaşadığı tüm sıkıntıları dile getirmeli ve çözüm önerilerimizi sunmalıyız. Bunun için etkinlikler düzenlemeli, her kapıyı çalmalı, her el sıkmalı ve her gönüle dokunmalıyız. Sahada olmadığımız her gün, mücadelemizden bir adım geri atmak demektir.

BU BİNAYI BİR ZAFERİN MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ

Bugün burada, Darıca İlçe Teşkilatımızın açılışıyla birlikte yeni bir döneme adım atıyoruz. Bu teşkilat, sadece bir bina değil; mücadelemizin merkezi, halkımızla buluşma noktamız, geleceğe dair umutlarımızın filizlendiği yerdir. Birlikte çalışarak, birlikte hareket ederek, bu binayı bir zaferin merkezi haline getireceğiz.

Türk milliyetçileri olarak bizler; sadece seçim zamanlarında değil, her daim halkımızın yanında olmalıyız. Harekete geçmeli, gücümüzü göstermeliyiz. Unutmayın ki, Zafer Partisi’nin gücü siz değerli üyelerimizin azminde ve kararlılığındadır. Birlikte başaracağımıza inancım tamdır. Hepinizi, sahada etkinliklerimize katılmaya, görev almaya ve mücadelemize destek vermeye davet ediyorum. Türkiye’nin geleceği için, daha güçlü bir Darıca için, hep birlikte el ele verelim ve bu mücadeleyi kazanalım!” dedi.

İzmit İlçe Başkanı İbrahim Demirtaş’ın Türklük Duasını okumasının ardından partinin ilçe başkanlığı yeni yerinin açılışı gerçekleştirildi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum