Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yüksel Altınok ve Fatma İlknur Alpagut, muhteşem bir düğünle dünyaevine girdiler

Gazetemiz yazarlarından ve Darıca'nın saygın isimlerinden biri olan Yüksel Altınok, hayatını Fatma İlknur Alpagut ile birleştirdi.

Yüksel Altınok ve Fatma İlknur Alpagut, muhteşem bir düğünle dünyaevine girdiler
19 Haziran 2023 - 11:52
Kaymakam Şair Eşref'in torunu Gazetemiz yazarlarından, araştırmacı-yazar ve Altınok Dil Kursu'nun sahibi Yüksel Altınok, İSKİ Teknik Daire Başkanlığı'ndan emekli Fatma İlknur Alpagut ile muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. 
Haftasonu Bayramoğlu Resort Hotel'de düzenlenen düğüne yoğun bir katılım oldu.  Düğüne Darıca Belediyesi Zabıta Müdürü Yücel Aslan, Darıcalı araştırmacı - yazar  Mutlu Kerem Kolcuoğlu, Darıca eski Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, Darıca Belediyesi İskoliye Mektebi kursiyerleri, Altınok Dil Kursu ailesi ve çok sayıda davetli katıldı.
Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür eden Yüksel Altınok ve Fatma İlknur Alpagut, daha sonra İngilizce ve İspanyolca şarkılar söyleyip düğüne gelen davetlilerle mutlu bir akşam geçirdiler. Masaları tek tek dolaşarak, kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere de teşekkür eden mutlu çift, misafirleriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum