Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yılın son gününü özel çocuklara ayırdı

Başkan Karaosmanoğlu, yılın son gününde Özel Peteğim Özel Eğitim Merkezi’ndeki özel öğrencilerle buluştu

Yılın son gününü özel çocuklara ayırdı
02 Ocak 2014 - 10:07
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Özel Peteğim Özel Eğitim Kurumu’nun yönetici ve öğrencilerine iadeyi ziyarette bulundu. Özel çocukların hazırladığı yeni yıl etkinliklerini izleyen Başkan Karaosmanoğlu, hepsiyle yakından ilgilendi. Etkinlikte Eskişehir’de düzenlenen bowling turnuvasında birinci olan özel çocuklara da ödüllerini Başkan Karaosmanoğlu verdi. 
 
BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZI SEVİYORUM
Okul idarecileri Muhittin Erkaya ve Gülser Öğütcen tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, eğitim sınıflarını tek tek gezerek öğrencilerle bir araya geldi. Kocaeli halkının, özel çocukların ve ailelerin yeni yılını kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, “Bütün çocuklarımızı çok seviyorum. Özel çocuklarımızın kıymetini bilmemiz gerekiyor. Bu okulda özel çocukların hayata bağlanması için çok önemli eğitimler veriliyor” dedi. 
 
KARAOSMANOĞLU HEP YANIMIZDA
Özel çocuklar da 2013 yılının son gününde Başkan Karaosmanoğlu ile bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadı. Başkan Karaosmanoğlu’nun boynuna sevgiyle sarılan çocuklar, yanağına öpücükler kondurdu. Okulun kurucusu Erkaya da, ilk günden bu yana Başkan Karaosmanoğlu’nun her zaman özel çocukları ziyaret ettiğini, onların yanında olduğunu ve her türlü yardımı yaptığını belirtti.