Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yıldıztekin; "Siz de iktidar yürüyüşümüze omuz verin"

Partisinin kurduğu üye stantlarını ziyaret eden İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Gencay Yıldıztekin, “Vatandaşlarımızı iktidar yürüyüşüne omuz vermeye, stantlarımızı ziyaret etmeye ve üye olmaya davet ediyorum” dedi.

Yıldıztekin; "Siz de iktidar yürüyüşümüze omuz verin"
11 Nisan 2023 - 09:44 - Güncelleme: 12 Nisan 2023 - 22:57
İyi Parti Darıca İlçe Başkanlığı, üye çalışmalarına hız verdi. Üye çalışmaları kapsamında Darıca’nın yoğun noktalarına üye standı kuran ilçe teşkilatını İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Gencay Yıldıztekin ziyaret etti. İlk gün Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi önünde stant açan İyi Partililer, ikinci gün de Darıca’nın kalabalık noktalarından biri olan Şehit Mehmet Zahit Kotku Parkı’nda stant açtı. 

“İYİ PARTİ HALKIMIZIN UMUDU HALİNE GELİYOR”
Partinin üye standının Darıca’nın birçok noktasında kurulmaya devam edeceğini ifade eden İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Gencay Yıldıztekin şunları söyledi: “Ben, Darıca’mızın yiğit ve cesur insanlarını İyi Parti nezdinde iktidar yürüyüşüne omuz vermeye, stantlarımızı ziyaret etmeye ve üye olmaya davet ediyorum. İyi Parti ailesi Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde hızla büyüyor ve halkımızın umudu haline geliyor. 

“BU TEVECCÜHÜ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ”
Milletimizin teveccühü ve umudunu boşa çıkarmayacağız, halkımızın sorunlarını adaletle liyakatle çözeceğiz. Darıcalıhemşehrilerimizi, stantlarımızı ve teşkilatımızı ziyaret etmeye, çayımızı, kahvemizi içmeye ve sohbet etmeye davet ediyorum. Stantlarımızda görev alan teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum