Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yıldırım'dan Büyükakın'a büyük övgü!

Darıca’da tamamlanan kentsel dönüşüm projesinin tapu dağıtım töreni için Kocaeli’ye gelen AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan övgüyle bahsetti

Yıldırım'dan Büyükakın'a büyük övgü!
27 Mayıs 2022 - 13:19 - Güncelleme: 29 Mayıs 2022 - 11:28
Darıca Belediyesi’nin garantörlüğünde gerçekleştirilen Emek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi tamamlandı. 329 daireden oluşan dev projede tapu dağıtım töreni AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın katılımıyla bugün gerçekleştirildi. Tapu dağıtım töreninde konuşan Binali Yıldırım, konuşmasının bir bölümünde ise Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan övgüyle bahsetti. 

MİLLETİN GÖNLÜNE GİRMEYİ BAŞARIYOR
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın sessiz ama çalışkan olduğunu, çalışmayı sevdiğini ifade eden Binali Yıldırım, konuyla ilgili konuşmasında, “Sessiz, sakin ama sürekli halkın içinde, millete hizmet eden Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Bazıları gösterişi sever, bazıları da çalışmayı da sever. İşte bizim Büyükşehir Belediye Başkanımız da adı gibi, Kocaeli'de çalışıyor, temiz iş yapıyor, güzel iş yapıyor, milletin gönlüne girmeyi de başarıyor. Allah başarılarını daim etsin.” ifadelerini kullandı. 

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın kendisinden övgüyle bahsettiği konuşmasının bir bölümünü sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise, Yıldırım’a teşekkür etiği paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

“Övgü dolu sözleri için Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım'a teşekkürlerimi sunuyorum. Daha da iyi olmak için çalışmaya devam ediyoruz.”

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum