Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YENİ YAPILACAK OKULLARLA DAHA BAŞARILI YARINLARA!

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, Yeni Eğitim Öğretim yılında, yeni yapılacak okullarla başarının daha yüksek boyutlarda olacağını belirtti.

YENİ YAPILACAK OKULLARLA DAHA BAŞARILI YARINLARA!
02 Temmuz 2013 - 10:12
 Geçtiğimiz eğitim ve öğretim yılında birçok başarıya imza atarak, ilçemizi gururlandıran Darıcalı öğrencileri bu sene daha zorlu bir yol bekliyor. YGS’de il genelinde ikinci olarak, başarının sırrını adeta ‘çalışma azmine’ benzeten Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, yeni eğitim öğretim yılında Darıca’ya yapılacak 8 okul ile birlikte daha başarılı olacaklarını kaydetti. 
 
6 TEMMUZ’DA BELÇİKA’YA GİDİYORLAR
Öztosun açıklamasının devamında şunları söyledi: ‘’Ayın 6sında Avrupa Birliği projesi kapsamında Brüksel’e gideceğiz. Burada ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.  8 ülke bu projeye destek veriyor. Ülkemizi gururla temsil ettiğimiz için mutluyuz’’
 
DARICA LİSESİ, SAĞLIK MESLEK LİSESİ OLDU
Darıca Lisesi’nin Sağlık Meslek Lisesi olduğunu açıklayan Öztosun, ‘’Darıca Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi’ne çevrilerek, ilçemizdeki büyük bir boşluğu dolduracak. Bölgemizde sadece bir tane olan Sağlık Meslek Lisesi, Darıca’ya yapılacak olmasıyla ikiye yükselecek. İki senedir bu projenin altyapısını hazırladık. Bu seneden itibaren sağlık meslek lisesine öğrenci alımı başlayacak. Darıca Lisesi’nin 10-11-12. Sınıf öğrencileri ise mezun olana kadar bu binada eğitim görecek’’
 
60 YIL İLE ZEKİ GEZER YIKILIYOR
60 Yıl Ortaokulu ile Zeki Gezer Ortaokulunun mevcut binalarının yıkım işlemleri 1-2 gün içinde başlayacak. Bu binaların yerine daha modern ve daha donanımlı okullarımız yapılacak. 8 okulun yapılması ile birlikte Darıca eğitimde daha iyi yerlere gelecek’ diyerek sözlerini sonlandırdı.