Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
EROL POLAT

EROL POLAT

Güncellektüel

Ferhat Yılmaz ve gençler...

15 Ekim 2024 - 14:35


Son yıllarda ne yazık ki bir çok gencimiz çeşitli nedenlerle kötü alışkanlıklara doğru koşarken bu meyildeki bir çok yavrumuzun o istikamete yönelmesinin önene geçmeye, onları engellemeye çalışanlardan birisi de siyasetçi, iş insanı ve spor adamı Ferhat Yılmaz’dan başkası değil elbette…

Ferhat Yılmaz, iş dünyasında kendi yağıyla kavrulurken, diğer yanda da ilçesine ve ülkesine hizmet etmek adına siyasetin bir ucundan tutmaya çalışıyor.

Bir koltukta 2 değil, 3 karpuzu birden taşımaya çalışan Ferhat Yılmaz, 2-3 seneden bu yana Darıca’nın Süper Amatör Ligindeki tek temsilcisi Darıca TürkeliSpor’un başkanlığını yapıyor.

Darıca Türkelispor’un alt yapısı da dahil, bünyesinde 250-300 futbolcusu bulunuyor. Bu gençler, orada sadece spor yapmıyor, disiplin, eğitim ve ekip ruhunun da ne demek olduğunu öğreniyorlar. Bunda tıpkı diğer spor kulüplerin yöneticilerinde olduğu gibi Darıca Türkelispor’un başkanı Ferhat Yılmaz ve yöneticilerinin de emeği oldukça fazla.

Başarı ve şampiyonluktan başka hiçbir beklentisi olmayan Ferhat Yılmaz ve diğer kulüplerin yöneticilerine bugün çok daha fazla ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Gençlerimizin hiç de istenmeyen yönlere evrilmesinin önüne geçmek için bu gençlerin en önemli uğraşlardan birinin spordan geçtiğini hepimiz biliyoruz. O halde Ferhat Yılmaz gibi işinden gücünden, ailesinden feragat eden isimlere bu günlerde çok ihtiyacımız olduğunun dan dem vurarak bu isimlere ve yönettikleri takımlara çok daha fazla destek vermek zorunda olduğumuzun bir kez daha altını çizmek isterim.

Ferhat Yılmaz’ı uzun yıllardan bu yana tanırım, kişiliğinden, hiçbir şekilde ödün vermeden gençlerimizin, dolayısıyla Darıca Türkelispor’un başarısı için maddi ve manevi olarak sarf ettiği eforu da bilirim.

Hiçbir şekilde, hiç kimseye bir tek faydası dahi olmayan sadece para odaklı yaşayan birçok iş insanına da verdiği uğraşlar nedeniyle örnek teşkil edecek olan Ferhat Yılmaz’ın ve Darıca Türkelispor’un başarıdan başarıya koşması hepimizin temennisi…

Başarı geldikçe, bu başarı da emeği olan gençlerin sağa sola savrulmaları da imkânsız iken spora olan ilgiyi artırmanın peşinde olan Ferhat Yılmaz gibi isimlere biz kent yaşayanları da destek olmak zorundayız.

Öyle değil mi, sayın anne babalar, öyle değil mi sayın spor sevenler, öyle değil mi sayın siyasetçiler ve öyle değil mi sayın iş insanları?



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum