Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YAS-DER ailesi doğa yürüyüşünde buluştu

Darıca Yaşlılar ile Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, 33 Katılımcı ile b eraber Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları KOSHADOS kulübü desteğiyle Dümbüldek suyu mesire alanında 2 parkur şeklinde planlanan doğa yürüyüşünü tamamladılar.

YAS-DER ailesi doğa yürüyüşünde buluştu
03 Kasım 2022 - 12:37
Dernek Yönetim Kurulu Sekreteri Aytül Kanburoğlu Liderliğinde, Kulüp başkanı Emre Polat ve 2 Tahtalı İzci lideri Koshados Doğa ekip lideri Önder Debreli rehberliğinde gerçekleştirilen yürüyüşte Dümbükdek Dede Türbesine gidildi, kuru dere yataklarında treking yapıldı, mantarlar incelendi, toplamda 6 km'lik parkur tamamlandı. Katılımcılar gerçekten gençlere taş çıkarttılar. 
YAS-DER Başkanı Vural Acartekin yaptığı açıklamada "Sonbahara Merhaba" sloganıyla çıktığımız bu yolda desteklerinden dolayı Kulüp başkanı Emre Polat ve 2 Tahtalı İzci lideri Koshados Doğa ekip lideri Önder Debreli'ye rehberliklerinden ötürü, Darıca Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık nezdinde  Darıca Belediyesi Garaj Amirliği'ne sağladıkları araç için, etkinliğe katılan Dernek büyüklerimiz, gönüllülerimiz ile iyilikdaşlarımıza teşekkür ediyoruz'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum