Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vapurda kitap okudular!

Darıcalı öğrenciler dün Eskihisar – Topçular arasında sefer yapan araba vapurunda “VAPURDA OKUMA ŞENLİĞİ”ni gerçekleştirdi.

Vapurda kitap okudular!
16 Nisan 2013 - 08:12
 Darıcalı öğrenciler dün Eskihisar – Topçular arasında sefer yapan araba vapurunda “VAPURDA OKUMA ŞENLİĞİ”ni gerçekleştirdi. Darıca Milli Eğitim müdürlüğünce  organize edilen “VAPURDA OKUMA ŞENLİĞİ” ne  Süreyya Yalçın Ortaokulundan 80 kişilik öğretmen ve öğrenci grubu katıldı. Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun yaptığı konuşmada "Eskihisar-Topçular arasında yolculuk yapan yolcularımıza ücretsiz kitap dağıtarak yolculuk boyunca kitap okumalarını vesile olduk. Bu sayede yolcularımızın keyifli bir yolculuk yapmalarını ve kitap okumalarına katkıda bulunduk. Her yerde kitap okumanın önemine vurgu yaparak hayatımızda kitap
okumanın önemini anlattık. insanlar arasında kaynaşmayı, dayanışmayı ve işbirliği yapmayı teşvik ettik" dedi. Kitap Okuma Şenliğine İlçe Kaymakamı Osman Ateş, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun ve Şube Müdürü Hamit Arayıcı katıldı.