Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Yavuz; Kocaeli'de virüs en fazla 20-40 yaş arasında görülüyor!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımlar ile maske, mesafe ve hijyenin altını çizerken, özellikle ev hanımlarını ev ziyaretlerinde bulunmamaları ve gün yapmamaları konusunda uyardı.

Vali Yavuz; Kocaeli'de virüs en fazla 20-40 yaş arasında görülüyor!
03 Kasım 2020 - 10:46 - Güncelleme: 04 Kasım 2020 - 12:11
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz,  kendisine ait sosyal medya hesabından,  vatandaşlara Koronavirüs ile ilgili önemli uyarılarda bulundu. Paylaşımında son günlerdeki verilere göre  virüsün en fazla 20 ile 40 yaş arasında olan vatandaşlarda görüldüğünün altını çizen Yavuz,  maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine uyulmasını istedi, Ayrıca  ev hanımlarında vaka artışı olduğunu ifade eden Yavuz, “"Salgının yayılma hızını azaltmak için ev ziyaretlerini ve hanımlar arası yapılan günleri lütfen erteleyelim" şeklinde uyarıda bulundu.
Kocaeli Valisi Yavuz’un birbiri ardına yapmış olduğu paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı.” Kıymetli Kocaelili kardeşlerim, aldığımız tüm tedbirlere ve yaptığımız tüm denetimlere rağmen Covid vakalarında artış devam ediyor. En çok pozitif vakalar 20 ila 40 yaş arasında görülmektedir. Lütfen kurallara daha fazla uyalım. Maske, mesafe ve hijyene dikkat edelim! Salgının yayılma hızını azaltmak için ev ziyaretlerini ve hanımlar arası yapılan günleri lütfen erteleyelim. Çünkü ev hanımlarında ciddi oranda Covid vakalarına rastlanıyor. Kalabalık ortamlardan uzak duralım. Sevdiklerimizi koruyalım! Siz Hemşerilerimize güveniyoruz" dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum