Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Yavuz, Darıcalı muhtarlarla buluştu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Darıca’daki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun, öneri ve taleplerini dinledi.

Vali Yavuz, Darıcalı muhtarlarla buluştu
21 Eylül 2023 - 22:17 - Güncelleme: 22 Eylül 2023 - 17:18
Darıca Belediyesi Rüstem Metin Yurttaş Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, İl Emniyet Müdür Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Murat Bozkurt, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Numan Balaban, daire müdürleri, kurum yetkilileri ve Darıca'daki muhtarları katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda; ilgili kurum müdürleri tarafından yapılan çalışmalar ve projeler hakkında sunum gerçekleştirildi. 
 
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür V. Yeliz Ünsoy’un sosyal yardımlar, ADEM ve SODAM projeleri hakkında bilgi verdiği sunumun ardından İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Emin Koçan; afet öncesi, afet esnası ve sonrasında yapılması gerekenler ve bu gibi durumlarda muhtarların üstleneceği temel görevler hakkında bilgi verdi. Son olarak İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Kavuk ise yaptığı sunumda düzensiz göç ile mücadeleye ilişkin yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
 
Muhtarların ihtiyaç ve sorunlarının ele alındığı ve yapılması gerekenler noktasında istişarelerin yapıldığı toplantıda; Vali Yavuz, gereğinin yapılması ve takip edilmesi hususunda orada hazır bulunan kurum müdür ve yetkililerine talimat verdi. 
 
Muhtarlara bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Vali Seddar Yavuz işlerinde kolaylıklar diledi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum