Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali İlhami Aktaş'tan Bilişim Vadisi ve TOGG'a ziyaret

Sanayi ve teknolojinin başkenti Kocaeli genelinde gerçekleştirdiği kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam eden Vali İlhami Aktaş, bugün teknoloji geliştirme merkezi olan Bilişim Vadisi ve TOGG’u ziyaret etti.

Vali İlhami Aktaş'tan Bilişim Vadisi ve TOGG'a ziyaret
15 Ekim 2024 - 13:21
İlk olarak Gebze’de faaliyet gösteren Bilişim Vadisi’ni ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, burada Bilişim Vadisi Genel Müdürü Erkam Tüzgen tarafından karşılandı.

Vali İlhami Aktaş, Bilişim Vadisi Genel Müdürü Erkam Tüzgen’den Bilişim Vadisi hakkında ve yürütülen projelere ilişkin bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Vali Aktaş daha sonra kendisine eşlik eden Genel Müdür Tüzgen ile birlikte Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’un Bilişim Vadisi içerisinde yer alan tesisini ziyaret etti.

TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, Vali İlhami Aktaş’a TOGG’un kuruluşundan bugüne geldiği nokta, üretimdeki ve satış oranındaki artış, tesisin işleyişi hakkında bilgiler verdi.

Vali Aktaş, Bilişim Vadisi Genel Müdürü Tüzgen ve TOGG CEO’su Karakaş’a misafirperverlikleri sebebiyle teşekkür etti, çalışmalarında başarılar dileyerek buradaki ziyaretlerini sonlandırdı
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum