Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Güzeloğlu, Darıcalı muhtarlarla buluştu

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu 22. Muhtarlar toplantısında Darıcalı Muhtarlarla bir araya geldi

Vali Güzeloğlu, Darıcalı muhtarlarla buluştu
03 Ocak 2017 - 16:40
Akçakoca Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen 22. Muhtarlar Toplantısı programına Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, il müdürleri, ilçe müdürleri, şube müdürlük temsilcileri ile Darıcalı Muhtarlar, katılım gösterdi. Program saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Ardından 15 Temmuz’u anlatan kısa bir sinevizyon ile Darıca’da yapılan çalışmaları anlatan sinevizyon gösterisi katılımcılara izlettirildi.
 
GÜZELOĞLU: MİLLETİN KARARLILIĞINI HESAPLAMADILAR
22. Muhtarlar toplantısında konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, “ 22.Muhtarlar toplantımızda güzel ilçemiz Darıca Muhtarları ile buluşmanın mutluluğu içerisindeyim.  Türkiye Cumhuriyeti olarak bizler sonsuzluğa akarken, şunu herkes bilmeli ki bu milletin birliğini ihanet şebekeleri ve destekçileri asla sarsamaz. Kutlu yürüyüşümüzü asla engelleyemeyecektir. Bunlarla işbirliği yapanlar, insanlarımızı katledenler bilmelidir ki Türk Milleti tarihin hiçbir döneminde özgürlüğünden ödün vermemiştir. Başta FETÖ ve diğer terör örgütlerinin hesaba katmadığı bu milletin kararlılığıdır” dedi.
 
“İMANLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”
İstanbul’da yapılan saldırıda hedef birliğimizdir diyen Vali Güzeloğlu, “ Bu tehdit karşısında milli birliğimiz en büyük zenginliğimizdir. Bunu güçlü kılmak terörün karşısında en büyük gücümüzdür. Bizler insanlık değerlerini ve gereklerini, bilen yerine getiren, düzen kuran bir ülkeyiz. Türkiye Cumhuriyeti bu sorumlulukla dünyanın neresinde yaşanırsa yaşansın mağdurların yanında olmuştur. İnsanlığın gözü önünde Suriye’de yaşananlarda da bu değerleri taşıyan ve oradaki mazluma sahip çıkan devlet Türkiye Cumhuriyeti’dir. Bütün uluslar arası kuruluşların etkisiz olduğu dönemde bütün zenginlikleri ayağa kaldıran tek ülke Türkiye olmuştur. Göçmenlere en fazla yardım yapan ülke Türkiye’dir. Sadece 3 milyon insanın sığındığı son kale olmuştur. Bu imanla yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
“DARICA ÖZEL VE GÜZEL BİR İLÇEMİZ”
Vali Hasan Basri Güzeloğlu konuşmasında Darıca’yı değerlendireceklerini ifade ederek, “ Büyük yürüyüşümüz yatırımlarla, hizmetlerle olacak. Kimsenin şüphesi olmasın ki geride bıraktığımız yılda büyük ihaneti yaşadık ama üstesinden geldik. 2016’yı büyük hizmetleri de insanımıza sunarak kapattık.2053 ve 2071 gibi büyük hedeflere doğru yürüyoruz. Kocaeli bu yürüyüşe anlamlı zenginlikler katıyor. Darıca’da Kocaeli’nin içerisinde çok özel ve güzel bir yer teşkil ediyor. Darıca güzel alt yapısı, insani yaşam kalitesinin yükseltilmesine dönük yatırımlarla giderek büyümektedir” dedi.
 
“ÇALIŞMAK İBADETTİR”
Vali Güzeloğlu sözlerini, “ Çalışmak ibadettir ve çalışmaya ihtiyacımız var. Yönetim sürecinde yönetenle yönetilen arasındaki en önemli köprü muhtarlarımızdır. İnsanımızla hizmetle sorumluyuz. Bu toplantıda projeleri konuşarak, dilek ve temennileri ele alarak Darıca’nın değerlendirmesini yapacağız.Kamu hizmet kapasitesinde performansa dayalı bir yapıya kavuşacağız. Bu artık gerçekleşecek. İşte o zaman ülke olarak geleceğe doğru büyük yürüyüşümüzü güçlendirmiş olacağız” ifadeleriyle sonlandırdı.