Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Uzunkaya, Darıca Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi'ni örnek gösterdi!

Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, yeniden başkanlığa seçilen S.S Öz Darıca Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Eser Çeper ve yönetimini ziyaret etti.

Uzunkaya, Darıca Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi'ni örnek gösterdi!
01 Haziran 2022 - 14:09 - Güncelleme: 03 Haziran 2022 - 12:34
Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya ve yardımcıları, S.S Öz Darıca Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi Binası'nda yeniden başkanlığa seçilen  S.S Öz Darıca Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Eser Çeper ve yönetimi ile görüştü.

ÖRNEK BİR KOOPERATİF
Yeniden başkanlığa seçilen Eser Çeper'i kutlayan Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya burada yaptığı açıklamada S.S Öz Darıca Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi, Kocaeli'nin en başarılı kooperatiflerinin önünde geliyor. Yaptıkları çalışmalarla Kocaeli ekonomisine önemli katkılar sağlıyorlar. Kocaeli, ülkemiz için çok önemli bir şehir. 71 ilin ödediği vergi kadar, ilimizde vergi ödeniyor. 14 OSB, Tübitak, Bilişim Vadisi ve 2 önemli devlet üniversitesi ile Türkiye'de eşi benzeri olmayan imkanlara sahibiz. S.S Öz Darıca Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi çok başarılıdır. Kooperaifler daha güçlü olmalı. Prestij açısından bir kurumun güzelliği böyle ifade edilir. Başta Başkan Eser Çeper olmak üzere tüm yönetimini kutluyorum'' dedi.

BAŞKAN ÇEPER TEŞEKKÜR ETTİ
S.S Öz Darıca Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Eser Çeper ise yaptığı açıklamada, ''Bugün burada Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya ve ekibini ağırladığımız için çok mutluyuz. Veysi bey her zaman bizim yanımızda. Bugün de bizi yalnız bırakmadığı için kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum'' dedi
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum