Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ünsür; Seçime 2-3 ay kala piyasaya çıkan siyasetçilerden olmayacağız!

Geçtiğimiz ay yapılan İlçe Kongresi’nin ardından çalışmalarına hız veren DEVA Partisi İlçe Teşkilatı Yönetimi, diğer siyasi partilerle birlikte yerel basın mensuplarına tanışma ziyaretinde bulunmaya devam ediyor.

Ünsür; Seçime 2-3 ay kala piyasaya çıkan siyasetçilerden olmayacağız!
04 Aralık 2020 - 15:45 - Güncelleme: 08 Aralık 2020 - 13:16
Bu anlamda bugün gazetemizi ziyaret eden Demokrasi ve Atılım Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür ve Medya’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Erdost Onur Berktaş, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat ile bir süre görüş alışverişinde bulundular.
Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda yöneticiyle siyasi parti ve basın mensuplarına ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyleyen DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, salgının en aza inmesi halinde STK’ları, Yöresel Dernek Başkanlarını da ziyaret edeceklerini kaydederek, ‘’ Tüm bunlara rağmen, biz parti yönetimi olarak pandemi nedeniyle kısıtlama ve alınan tedbirlere de dikkat ederek sahadaki çalışmalarımıza devam ediyoruz‘’ dedi.

SEÇİME 2-3 AY KALA PİYASAYA ÇIKAN SİYASETÇİLERDEN OLMAYACAĞIZ
Parti olarak Darıca’yı önemsediklerinin altını çizen Başkan Muhammet Ali Ünsür, sosyal projelere çok önem verdiklerini ve bu anlamda hayata geçirdikleri ve geçirecekleri 10’a yakın proje olduğuna dikkat çekerek, ‘’ Mesela, sahada maske ve salgında alınması gereken 14 Kural’ın yer aldığı ilanların dağıtımını yaptık. Hayvan Barınağı yapılması, Kitap Okuma Günü etkinliğinin yapılması yönünde ayrı bir projemiz var, bu projelerimizde tarafsız ve objektif yapıya sahip olan yerel basına oldukça ihtiyacımız var. Biz, seçimlere 2-3 ay kala piyasaya çıkan siyasetçilerden olmayacağız, her zaman koşulların el verdiği sürece vatandaşın yanında olacağız. Bu nedenle kimi zaman yönetimle birlikte sosyal medya üzerinden sabah başladığımız ve gece yarılarına kadar devam eden toplantılar düzenliyor, her kesin fikrine başvuruyoruz’’ şeklinde konuştu.

PARTİMİZE OLDUKÇA YOĞUN İLGİ VAR
DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, vatandaşların partisine yoğun ilgi gösterdiğini de belirterek, ‘’ Darıca’daki kuruluş aşamasında yönetimde yer almak isteyen bir çok kişi  internet üzerinden bizlere ulaştı. Yönetimi oluştururken, başvuruda bulunanların hangi memleketten olduklarına, hangi okul mezunu olduklarına ve hangi meslek grubunda çalıştıklarına bakmadık. Şu anda bizim yönetimimizde yüzde elli üniversite mezunu varsa, yüzde elli de lise ve ortaokul mezunu olanlar var. Partimize gösterilen bu yoğun ilgi nedeniyle bizler güçlü olduğumuzu hissediyor ve bu durum da bizleri motive ediyor’’ dedi

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum