Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

UMSİDER bölge  toplantısını  Ankara'da yaptı

Zeki Gedikoğlu başkanlığındaki UMSİDER, bölge toplantısını Ankara’da gerçekleştirdi. Kocaeli’yi temsilen Mustafa Turanalp’in de katıldığı toplantıda bölgesel yatırımlar, genç girişimcilere burs verilmesi gibi önemli konular masaya yatırıldı.

UMSİDER bölge  toplantısını  Ankara'da yaptı
08 Temmuz 2024 - 11:03
Uluslararası Müteahhitler, Sanayici ve İş İnsanları Derneği UMSİDER, bölge toplantısını dün başkent Ankara’da gerçekleştirdi. Gebzeli iş insanı Zeki Gedikoğlu’nun başkanlığını yaptığı UMSİDER bölge toplantısı, İller Bankası misafirhanesinde düzenlendi. Aynı zamanda Gebze Şanlıurfalılar Derneği Başkanı olan ÜMSİDER Kurucularından ve Mali Sorumlu Mustafa Turanalp de Kocaeli’yi temsilen toplantıda hazır bulundu.

ÖNEMLİ GÜNDEM MADDELERİ

Bölge buluşmasında önemli gündem maddeleri görüşüldü. Bölgelere gelen yatırımlar, Kocaeli’deki yatırımcıların yaşadığı sorunların çözülmesi, gençlere burs verilmesi ve bilimsel çalışmalar yürüten gençlerin desteklenmesi noktasında tüm üyeler fikir birliğine vardı. UMSİDER üyeleri, toplantıda alınan kararların bir an önce hayata geçirilmesi noktasında da fikir birliği yaptı.

TURANALP’TEN AÇIKLAMA

UMSİDER Mali Sorumlusu Mustafa Turanalp bölge toplantısının son derece verimli geçtiğini belirterek, “Hiçbir siyasi partinin güdümünde olmadan, bölgesel ve toplumsal kalkınmanın sağlanmasına katkı sunacağız. UMSİDER olarak yeni dönemde daha aktif bir çalışma yürüteceğiz” dedi. Turanalp doğduğu şehir Şanlıurfa ile doyduğu şehir Kocaeli Gebze arasındaki köprü görevini sürdürmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum