Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ulaşımda yeni tarife yarın başlıyor

UKOME toplantısında konuşulan zam talebinin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın öncülüğünde alınan karar doğrultusunda bayramdan sonra tam binişler şehir içinde 7,5 lira yerine 6,5 lira olacak. UKOME’nin aldığı 7,5 liraya tekabül eden yüzde 36’lık zammın kalanını ise Büyükşehir tamamlayacak.

Ulaşımda yeni tarife yarın başlıyor
12 Temmuz 2022 - 20:03
Kocaeli’de 6 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilen UKOME toplantısında yüzde 50  zam talebinde bulunan minibüsçülere yüzde 50 yerine yüzde 34 ile 36 oranında zam yapıldı. Alınan zam kararlarına karşılık olarak kooperatifler aynı günün akşam saatlerinde KOTO’da toplantı yaptı. Toplantının ardından eylem kararı alan minibüsçüler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın ile bir araya gelerek anlaşma sağladı. Anlaşmanın ardından eylem kararını iptal eden minibüsçüler bayramdan sonra zam uygulamasına geçileceğini duyurdu.

YARIN BAŞLIYOR
Kocaeli Büyükşehir Tahir Büyükakın ile yapılan anlaşmada alınan kararlara göre, Ulaşıma yapılacak yüzde 18'lik zamlı tarifeler, yarın (13 Temmuz Çarşamba) günü itibarı ile uygulanmaya başlayacak

 YENİ TARİFE
Alınan zam kararına göre, bayramdan sonra tam binişler şehir içinde 7,5 lira yerine 6,5 lira olacak. UKOME’nin aldığı 7,5 liraya tekabül eden yüzde 36’lık zammın kalanını ise Büyükşehir tamamlayacak. Bununla birlikte Kocaeli’de ulaşıma yüzde 36 yerine yüzde 18 zam yapılmış olacak. Ulaşıma yapılan yüzde 18 zamma göre, tam bilet 6,50 TL, İndirimli 4,50 TL, Öğrenci ise 4 TL olacak.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum