Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ulaşımda işbirliği toplantısı yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2013 yılında da ulaşımda birlik ve beraberliği sağlamak için İl Emniyet Müdürlüğü ile koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

 Ulaşımda işbirliği toplantısı yapıldı
31 Aralık 2012 - 11:10
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2013 yılında da ulaşımda birlik ve beraberliği sağlamak için İl Emniyet Müdürlüğü ile koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Genel Sekreter yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, Ulaşım Dairesi Başkan Vekili Salih Kumbar,  Trafikten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Taşkın Geçer ve ilgili müdürlüklerin personelleri katıldı.
 
KOORDİNASYON TOPLANTISI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında ulaşım ve trafik sorunları ile ilgili olarak ortak koordinasyon toplantısı düzenlendi. Sekapark Otel’de yapılan toplantıda; servis taşımacılığı, çekici kurtarıcılar ve otoparklar, toplu taşıma, ticari taksiler, denetimde işbirliği ve eşgüdüm, kar lastiği uygulaması konularında değerlendirmeler yapıldı. Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri birlikte hareket ederek trafikte koordinasyonu sağlıyor.
 
İŞBİRLİĞİ ARTTIRILACAK
Genel Sekreter yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, Ulaşım Dairesi Başkan Vekili Salih Kumbar,  Trafikten sorumlu İl Emniyet Müdür yardımcısı Taşkın Geçer ve ilgili müdürlüklerin personeli toplantı sonunda yapılan çalışmalarda işbirliğinin arttırılması ve koordinasyon toplantılarının düzenli olarak tekrar edilmesine karar verildi.