Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tuzla Caddesi'nde üstyapı çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Tuzla Caddesi’nde çalışmalarını yürütüyor.

Tuzla Caddesi'nde üstyapı çalışmaları başladı!
13 Ağustos 2021 - 10:33 - Güncelleme: 16 Ağustos 2021 - 11:58
Darıca ilçesinin önemli caddelerinden birisi olan ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı Tuzla Caddesi’nde kısmi yol onarımları yapılarak yol konforu arttırılıyor.
 
BOZUK KISIMLAR ONARILIYOR
Tuzla Caddesi’ndeki üstyapı çalışmaları kapsamında yolun bozuk kısımları ilk olarak trimer kazısı ile kaldırılıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri daha sonrasında çalışma yapılan kısımlara binder ve aşınma asfalt tabakalarını seriyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçenin önemli bir güzergahında yer alan caddedeki üstyapı çalışmalarını trafiği engellemeyecek şekilde gerçekleştiriliyor. Bunun için yolun trafiğe açık kısımları dubalarla ayrılarak trafiğin akışı sağlanıyor. Çalışmaların kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden bölge sakinleri Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Vatandaşlar caddelerinin ilçede çok sıklıkla kullanıldığını, hayata geçirilen düzenlemenin ulaşımlarını daha rahat gerçekleştirmelerini sağlayacağını belirtti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Osman topcu
    3 yıl önce
    Tuzla caddesininde diger caddeler gibi isiklandirilmasini istiyoruz.
  • Devrim yiğit
    3 yıl önce
    Aynı performansı caddenin merkeze inen kısmı ve Ali Arıcan Caddesi eski sağlık ocağı nın önündeki yol için de bekliyoruz sayın fen işleri