Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Trafik polisine çarparak kaçan sürücü yakalandı

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde uygulama yapan güvenlik güçlerinin ‘dur’ ihtarına uymayarak polis memuru Hıdır Canoluk’a aracıyla çarpıp olay yerinden kaçan Onur U. isimli şahıs dün akşam saatlerinde yakalanarak gözaltına alındı.   

25 Şubat 2023 - 16:13
Önceki gece geç saatlerde Özgürlük Mahallesi, Muammer Aksoy Caddesi üzerinde trafik ekiplerinin uygulama yaptığı sırada polisin ‘dur ‘ ihtarına uymayan 34 DVP 390 plakalı hafifi ticari araç sürücüsü, bir anda gaza basarak trafik polisi Hıdır Canoluk’a çarpmıştı. Canoluk, ağır yaralı olarak Gebze’de özel bir hastanenin yoğun bakımında tedavi altına alınırken olay yerinden kaçan sürücünün kullandığı araç bir süre sonra
Gebze Hürriyet Mahallesi 2069 Sokak üzerinden terk edilmiş olarak bulunmuştu

YAKALANAN ŞÜPHELİNİN ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI BULUNUYOR

Meslektaşlarına çarparak olay yerinden kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlatan polis, Onur.U. isimli şüpheliyi dün akşam saatlerinde yakaladı. Yakalanan sürücünün daha önce aralarında uyuşturucudan da olmak üzere birçok suçtan sabıkası olan Onur U.'nun 12 yıl hapis cezasıyla arandığı tespit edildi. Onur U.'nun emniyetteki sorgusu devam ediyor. ve olay sırasında kullandığı aracın bir arkadaşının yakınına ait olduğu öğrenildi.

POLİS MEMMURUNUN YOĞUN BAKIMDAKİ TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Gebze'deki özel bir hastaneye kaldırılan polis memuru Hıdır Canoluk'un ise yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor. 


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum