Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tornavidayla yüzünden yaralanan polis memuru taburcu edildi

Gebze ilçesinde önceki gün ailesiyle kavga etmesinin ardından ihbar üzerine olay yerine gelen polis memurunu tornavidayla yüzünden yaralayıp, kendisini de bıçaklayan H.G. isimli şahsın tedavisi devam ederken, yüzüne dikiş atılarak plastik cerrahi uygulanan polis memuru hastaneden taburcu edildi.

Tornavidayla yüzünden yaralanan polis memuru taburcu edildi
17 Temmuz 2024 - 12:49 - Güncelleme: 17 Temmuz 2024 - 12:56

Olay, önceki gün öğleden sonra Kocaeli’nin Gebze ilçesi Gaziler Mahallesi 1757. Sokak üzerinde meydana geldi. Bir binanın birinci katında yaşayan H.G., ailesi ile kavga etti. Tartışma seslerini duyanların ihbarı üzerine adrese polis ekibi sevk edildi. Saldırgan H.G., kontrol için dairenin kapısına giden polis memuru S.S.A.’ya tornavida ile saldırdı. Saldırıda polis memuru S.S.A. yüzünden yaralanırken, saldırıyı yapan şahıs kendisini eve kapattı. Yüzünden yaralanan polis memuru, ambulans ile Gebze’deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Olay yerindeki polis ekibinin durumu bildirmesi üzerine adrese gelen özel harekat polisleri, düzenledikleri operasyonun ardından kendisini de göğüs kısmından bıçaklayan H.G.’yi yaralı olarak ele geçirdi. 
Ambulans ile Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılan H.G., yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin ardından bugün polikliniğe çıkarıldı. Şüphelinin tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Gebze’deki özel bir hastaneye kaldırılan polis memuru S.S.A.’nın ise yüzüne dikiş atıldı. Plastik Cerrahi servisinde tedavi edilen polis memurunun hastaneden taburcu edildiği öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum