Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Törk: ''Yaptıkları hataları benim üzerimden temizlemeye kalkmasınlar''

CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, CHP Darıca Eski İlçe Başkanı, CHP Darıca Belediyesi eski başkan adayı ve 31 Mart yerel seçiminde de Dilovası Belediye Başkan Adayı olan Yakup Törk’ü CHP genel merkezine şikâyet etmişti. İddialara göre CHP Genel Merkezi, Yakup Törk’e 1 yıl uzaklaştırma kararı verdi. Gazetemize konuşan Yakup Törk, ‘’ Bir yazı yok, bir karar yok. Birilerinin ortaya attığı bir iddia bu. Beceriksiz CHP Darıca ilçe başkanı bizden haz etmiyor. Yaptıkları hataları benim üzerimden temizlemeye kalkmasınlar’’ dedi.

Törk: ''Yaptıkları hataları benim üzerimden temizlemeye kalkmasınlar''
19 Temmuz 2024 - 11:47 - Güncelleme: 22 Temmuz 2024 - 12:41
CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, Yakup Törk’ün 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine çalıştığı iddiasıyla partiden ihraç edilmesini için dosya hazırlayarak genel merkeze gitmişti. İddiaya göre  CHP MYK, Yakup Törk ile ilgili olarak partiden bir yıl uzaklaştırma yönünde karar aldı. 
Gazetemize açıklamalarda bulunan Yakup Törk, Darıca bir önceki seçime göre ilçeler bazında en çok oy kaybının yaşandığı yer. Bunu da bana fatura etmeye çabalıyorlar. Öğrendiklerimize göre ilçe başkanı Hüseyn bey ve başkan adayı Saide hanım seçim sonrası Ankara’ya giderek seçim kaybını bizim üzerimize yıkmaya çalıştı. Bana gelen uzaklaştırma karar yok. Beceriksiz CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan bizden haz etmiyor, seçimi kaybetmelerini bana bağlıyorlar. Yaptıkları hataları benim üzerimden temizlemeye kalkmasınlar. Darıca’da seçimi kazanacakken, yaptıkları hatalarla seçimi kaybettiler. Bunun bedelini ödeyecekler. Siyasi hesabını verecekler. Birilerine çamur atarak bu işler olmaz. Biz aslanlar gibi yerimizdeyiz, gidici olanlar düşünsün’’ dedi. 


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • O.K.
    1 ay önce
    Yüreğine sağlık başkanım , biz en başta uyardık yapmayın etmeyin diye ama dinlemediler. Dediğinize katılıyorum biz yerimizdeyiz gidici olanlar düşünsün.