Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tokat, Darıca'ya akacak!

Darıca Belediyesi tarafından organize edilen 7. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nın 26. günü Tokatlılar sahne alıyor.

Tokat, Darıca'ya akacak!
27 Haziran 2013 - 10:23
Darıca’daki geceye başta Tokat Valisi Mustafa Taşkesen olmak üzere Tokat protokolü, baskın yapacak.Darıca Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 7. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’na bu yıl ilk defa katılan Tokat Derneği 28 Haziran Cuma günü sahne alacak. Tokat protokolün yoğun ilgi göstereceği gece oldukça renkli geçecek. Aslen Tokatlı olan AK Parti Kocaeli Milletvekili M. Ali Okur yanı sıra bölge protokolü de geceye çıkarma yapacak.
 
TOKATLILAR DERNEĞİ SIKI ÇALIŞTI
Darıca’daki Şehirler ve Kültürler Kaynaşması'na ilk defa katılan Tokatlılar geceye sıkı hazırlanıyor. Gecenin güzel geçmesi adına geçtiğimiz günlerde Tokat’a giden dernek yöneticileri Tokat’ı Darıca’ya getirmek adına büyük bir seferberlik yaptı. Başta Tokat Valisi ve Tokat Belediye Başkanı'nı ziyaret eden dernek yöneticileri diğer ilçe belediye başkanlarını da ihmal etmedi. Tokat’ta yoğun şekilde çalışan yöneticiler bunun meyvesini Cuma akşamı yapılacak olan gecede alacak.
 
Darıca sahilde düzenlenen geceye başta Tokat Valisi Mustafa Taşkesen olmak üzere, Turhal, Başçiftlik, Niksar, Pazar, Artova ve Sulusaray İlçe Belediye Başkanları ve AK Parti Tokat Milletvekili Zeyit Aslan'da geceye gelmesi bekleniyor. Geceye ayrıca aslen Tokatlı olan AK Parti Kocaeli Milletvekili M. Ali Okur yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca’da katılacak.
 
DARICA’YA RENK KATTIK
Cuma günü sahne alacak olan Tokatlılar adına  konuşan Darıca Tokatlılar Dernek Başkan Yardımcısı Feyzullah Er, “Tokatlılar olarak yedincisi düzenlenen şehirler ve kültürler kaynaşmasına ilk defa katılmaktayız. Tokatlılar olarak etkinliğe renk kattığımızı düşünüyorum. Dernek olarak Tokat’a giderek tüm Tokat protokolünü Darıca’ya davet ettik. Cuma günkü gecemize yoğun bir katılımın olacağını tahmin ediyoruz.  Bunu sağlamak adına yoğun bir çalışma içerisinde olduk.  Cuma günkü gecemize tüm Tokatlı hemşehrilerimizi davet ediyoruz” diye konuştu.