Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tedavi görmekteyken hayatını kaybeden polis memuru içi cenaze töreni düzenlendi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olan ve bir süredir kanser tedavisi gören polis memuru Zafer Dursun vefat etti. Dursun için Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

Tedavi görmekteyken hayatını kaybeden polis memuru içi cenaze töreni düzenlendi
25 Temmuz 2024 - 12:40
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Zafer Dursun bir süredir kanser tedavisi gördüğü Özel Atakent Cihan Hastanesinde hayatını kaybetti. Polis memuru Zafer Dursun’un vefatı yakınları ve meslektaşlarını üzüntüye boğdu. 

MESLEKTAŞLARI HİÇ YALNIZ BIRAKMADI

Aslen Bitlisli olan Zafer Dursun 1997 yılında polislik mesleğine başlarken 2013 yılında Kocaeli’yle tayin olarak Destek hizmetler Şube Müdürlüğünde göreve başladı. Evli ve 3 çocuk babası olan Polis memuru Zafer Dursun’un uzun süredir tedavi gördüğü kolon kanseri süresince görevine devam ederken, hastanede yattığı dönemlerde meslektaşları sık sık moral ziyaretleri düzenleyerek kendisini yalnız bırakmamıştı.

EMNİYET BAHÇESİNDE TÖREN DÜZENLEDİ

Polis memuru Zafer Dursun için İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenledi. Törene Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Garnizon Komutanı Tümamiral Erhan Ayrın, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Bozkurt, KocaeliBüyükşehirBelediyesiBaşkanVekili Berna Abiş, siyasi parti temsilcileri, emniyet personelleri ve Şehit polis memuru Zafer Dursun’un yakınları katıldı. Şehit polis memuru Zafer Dursun’un İl müftüsü Mehmet Sönmezoğlu dua okudu. Kocaeli Valisi İlhami Aktaş Polis Memuru Zafer Dursun’un eşi Selma, çocukları Ömer, Bekir, Selim, ve ikiz kardeşi Taner Dursun’a baş sağlığı dileklerinde bulunuldu

MEMLEKETİ BİTLİS’E GÖNDERİLDİ

Sönmezoğlu,” Görevi başında olduğu ve Hz. Peygamberimizin işaret ettiği gibi  kanser gibi illet bir hastalıktan vefat ettiği için şehitlerin bir zümresine dahil olmaktadır.” diyerek yakınlarına başsağlığı diledi. Dursun’un cenazesi helallik alınmasının ardından memleketi Bitlis’e gönderildi.  Dursun Bitlis ili, Adilcevaz ilçesi Alacaatlı Camiinde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Alacaatlı mezarlığına defnedilecek.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum