Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tarhan; ''Ak Parti misyonunu tamamlamıştır!''

CHP Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Tahsin Tarhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ile Yönetim Kurulu Üyeleri, gazetemizi ziyaret etti. 

Tarhan; ''Ak Parti misyonunu tamamlamıştır!''
20 Ağustos 2020 - 13:55

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat'a gündeme dair açıklamalarda bulunan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, halkın arasında olmaya ve sorunlarına eğilmeye, çözüm yolları bulmaya devam edeceklerini kaydettiler.

Ülkenin en büyük sorununun ekonomi olmadığına dikkat çeken Milletvekili Tarhan,'' Bu ülkenin en büyük sorunu ekonomi değil, siyasidir. Sermaye ve teknolojiye el atılması lazım, gazeteciler hapse atılıyor, iş adamları güven duymadıkları için yatırım yapmıyor, çok eskiden yapılan sanayi işletmelerinin dışında yeni bir fabrika yok, zaten eskilerden bir çok fabrikada teker teker kapılarına kilt vuruyor.'' şeklinde konuştu.

TARHAN; AKP DİYE BİR PARTİ YOK, TAYYİP ERDOĞAN'IN PARTİSİ DİYE BİR ŞEY VAR

Tarhan, Ak Parti Hükümeti'nin misyonunu 2019'da tamamladığını da dile getirerek, '' Ak Parti, ilk kurulduğunda halka yüzü dönük bir politika izlediği için, yıllardır iktidarda kaldı, ancak daha sonra 'Ceketimi assam kazanırım' mantığıyla hareket ederek güç zehirlenmesi girdabına girdi. 2019'da Ak Parti diye bir parti tüketilirken, Recep Tayyip Erdoğan'ın partisi olarak ortaya çıkması artık bu partinin misyonunu tamamladığının göstergesidir.'' dedi.

AKTAŞ; PARTİMİZE OLAN GÜVEN HERGÜN ARTIYOR

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ise, İlçe esnafıyla yönetim ve partililer olarak sıklıkla bir araya gelindiğini ve vatandaşın sıkıntılarını yakından takip etmeye çalıştıklarını belirterek, '' Halk eskiye nazaran sıkıntılarını biraz daha yüksek sesle dile getiriyor, özellikle CHP'li büyükşehir belediye başkanlarının yaptıkları başarılı çalışmalar, partimizin hizmet anlamında neler yapabileceğine ayna tutuyor, işte bu nedenle CHP'ye karşı vatandaşlarda artarak devam eden güven ve sempati bizleri daha çok çalışmamıza teşfik ediyor. Biz de partimize olan bu güveni boşa çıkarmayarak Darıca CHP Örgütü olarak elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz'' dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Tahsin Tarhan ile CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş'ın gazetemize yaptığı ziyarette, İlçe Yöneticilerinden Name Fidan, Esra Şeflek, Mesut Akçam, Esin Arkan ve Turan Kuruca da hazır bulundu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum