Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tahir Büyükakın'dan manidar paylaşım

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Genel Merkezi’nde manidar bir fotoğraf paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştükten sonra gülümsediği bir kareyi sosyal medyada paylaşan Büyükakın, yeniden adaylığı hakkındaki görüşmenin olumlu geçtiğinin izlenimini verdi.

Tahir Büyükakın'dan manidar paylaşım
21 Aralık 2023 - 12:42
Dün Ankara’ya giden ve akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile toplantıya giren Kocaeli teşkilatları ile temayül yoklaması yapıldı. Kocaeli Milletvekilleri, MKYK üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, İl Başkanı, 11 ilçe belediye başkanı, 12 ilçe başkanı, kadın ve gençlik kolları başkanları Cumhurbaşkanı Erdoğan ile toplantıya girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan teşkilat yöneticilerinin görüşlerini alırken, toplantı saat 22.00’de sona erdi.

MANİDAR PAYLAŞIM

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın toplantının ardından yaptığı paylaşım dikkat çekti. AK Parti Genel Merkezi’nden yapılan manidar paylaşımda Büyükakın’ın gülümsediği fotoğraf yer aldı. Fotoğraf karesi Büyükakın’ın yeniden adaylığı ile ilgili toplantının olumlu geçtiği izlenimini verdi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum