Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sırasöğütler Mahallesi Muhtar Adayı Erdal Söylemez'e dur durak yok

Darıca Sırasöğütler Mahalle Muhtar Adayı Erdal Söylemez, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri çalışmaları kapsamında dur durak bilmiyor. Mahallesine hizmet etmeyi kafasına koyan Erdal Söylemez, sokak sokak gezerek seçmenlerine projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor.

Sırasöğütler Mahallesi Muhtar Adayı Erdal Söylemez'e dur durak yok
10 Ocak 2024 - 22:04 - Güncelleme: 10 Ocak 2024 - 22:11
Erdal Söylemez,  17 yıldan bu yana ikamet ettiği Darıca Sırasöğütler Mahallesi sakinlerine hizmet etmek için hedefinin 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’nden muhtar olarak  çıkmak olduğunu söylerken, bu uğurda, işine, özel hayatına ve ailesine ayıracağı vakitten seve seve feragat ettiğini ifade etti.
Mahallesi için çok önemli projelerinin olduğunu da dile getiren Erdal Söylemez, muhtarlık seçimlerini kazanması halinde Darıca Belediyesi’nin vereceği olumlu görüşlerin ardından  bu projeleri, ilgili kurumlarla, azalarıyla ve vatandaşlarla el ele vererek hayata geçireceklerini kaydetti.
Geçtiğimiz günlerde Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile de Muşlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde bir araya gelen Söylemez, seçimlerde Başkan Bıyık’a da başarılar diledi.

SEVİNÇTE VE ÜZÜNTÜDE MAHALLE SAKİNLERİNİN YANINDA

Sırasöğütler Mahalle sınırları içinde adım atmadık yer, sıkmadık  el bırakmayacağını belirten Erdal Söylemez, yanından ayrılmayan Aza Adaylarından İlyas Erol ile birlikte
mahallesinde evlenen yeni çiftlerin düğünlerine giderek sevinçlerini paylaşıyor, hasta vatandaşları hastanede ziyaret ederek şifa diliyor, hayatını kaybeden vatandaşların cenazesinde bulunarak üzüntülerine ortak oluyor.
Yöresel dernekleri ve STK Temsilcilerini de ziyaret ederek çalışmalarına hız veren Erdal Söylemez, semt pazarında stand kurarak, yağmur, çamur, soğuk demeden kendisini tanıtan broşürlerini dağıtıyor.
İhtiyaç olması halinde herkesin imdadına koşmayı kendisine şiar edinen Sırasöğütler Mahallesi Muhtar Adayı Erdal Söylemez, hastanede yatmakta olan bir mahalle sakini için önceki gün gezici Kızılay aracına giderek kan vermeyi de ihmal etmedi


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum