Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sıradaki gelsin! 2-1

Misli.com 3. Lig 2.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, bugün sahasında ağırladığı Nazilli Belediyespor'u Baha'nın attığı gollerle 2-1 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü. Temsilcimiz bu galibiyetle puanını 19'a çıkarark 3. sıraya yükseldi.

Sıradaki gelsin! 2-1
02 Aralık 2020 - 15:42 - Güncelleme: 03 Aralık 2020 - 15:47

Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan ekibimiz 4. dakikada Metin'in ortasına harika bir kafa vuruşu yapan Baha ile 1-0 öne geçti. 40. dakikada Selman'ın ara pasında Berat topu ceza sahasına aktardı Baha hem kendisinin hem de takımının 2. golünü kaydetti. 2-0 45. dakikada ise Nebi kaleci ile karşı karşıya kaldı, rakip oyuncunun müdahalesi ile yerde kalan yıldız oyuncunun pozisyonuna hakem penaltı kararı verdi. Nebi topu kalecinin üzerine nişanlayarak, penaltıyı kaçırdı. 

İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren temsilcimiz Darıca G.B, bulduğu net pozisyonları değerlendiremedi. Nazilli Belediyespor'da 90+2 'de Oktay kırmızı kart gördü. Misafir takımın tek golü ise uzatma dakikalarında Darıca G.B'nin eski oyuncusu Bünyamin'in penaltıdan attığı gol ile geldi. Temsilcimiz bu galibiyetle puanını 19'a çıkarark 3. sıraya yükseldi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum