Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Serhat Öztürk ve Tuba Macit dünya evine girdi

Darıca’da gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan Öztürk Gayrimenkul’ün sahibi Serhat Öztürk, Tuba Macit ile dünya evine girdi. 

Serhat Öztürk ve Tuba Macit dünya evine girdi
24 Haziran 2024 - 16:20 - Güncelleme: 24 Haziran 2024 - 16:24
Serkan Yağcı Sporköy Tesisleri’nde düzenlenen düğüne büyük bir ilgi gösterildi.
Sebiha ve Emrah Macit’in güzel kızları Tuba Macit ile hayatını birleştiren Kadriye ve Nizam Öztürk’ün yakışıklı oğulları Serhat Öztürk’ün düğününe iş, siyaset ve spor dünyası adeta akın etti.
Tekne ile Serkan Yağcı Sporköy Tesisleri’ne gelen ve burada sevenleri ve aileleri tarafından meşaleler ile karşılanan Tuba Macit ve Serhat Öztürk, daha sonra ilk danslarını ettiler. Daha sonra nikah merasimine geçen genç çiftin nikahını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kıydı. Onlarca şahidin de yer aldığı düğüne Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra Ak Parti Darıca İlçe başkanvekili Sadık Öztürk, Darıca Belediyesi meclis üyeleri, Emlak Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Özdağ ve yönetimi, gayrimenkul firmalarının önde gelen isimleri, CHP Darıca Belediyesi önceki dönem belediye başkan adayı Yakup Törk ve çok sayıda davetli katıldı.
Tuba ve Serhat çifti, tüm sevenlerini bu mutlu günlerinde yanlarında gördükleri için çok mutlu olduklarını ifade ettiler.
Bizde Darıca Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum