Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Serap Çakır, Gelecek Partisi'nden Darıca Belediye Başkan adayı oldu

31 Mart 2019 seçimlerinde Bağımsız Gebze Belediye Başkan adayı, 14 Mayıs'ta CHP listesinden milletvekili adayı olan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serap Çakır’ın, Darıca Belediye Başkan adayı olmasına karar verildi.

Serap Çakır, Gelecek Partisi'nden Darıca Belediye Başkan adayı oldu
22 Eylül 2023 - 11:05
31 Mart 2024 yerel seçimlerine yaklaşılırken, Gelecek Partisi Kocaeli’de ilk belediye başkan adayına karar verdi. Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Hasan Arabacı ve tüm ilçe başkanları dün akşam il başkanlığında bir araya geldi. Gelecek Partisi Kocaeli İl Koordinatörü Alpaslan Yılmaz ve Serap Çakır da toplantıya katıldı.

Toplantıda geçen günlerde Gelecek Partisi Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na atanan Serap Çakır’ın, Darıca Belediye Başkanı adaylığına karar verildi. Gelecek Partisi’nin, Saadet Partisi ile yerel seçimlerde ittifak yapacağı konuşulurken, Serap Çakır’ın diğer seçimlerde olduğu gibi iddialı bir seçim kampanyası yürütmesi bekleniyor.

GEBZE’DE BAĞIMSIZ ADAY OLMUŞTU
Serap Çakır, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Gebze’de bağımsız belediye başkan adayı olmuştu. Serap Çakır bağımsız olmasına rağmen aldığı oy ile dikkat çekti. Gelecek Partisi’nde il başkanlığı yapan Serap Çakır, 14 Mayıs 2023 milletvekili seçimlerinde CHP listesinden 5’nci sıra milletvekili adayı olmuştu. Serap Çakır geçen günlerde Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum