Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Şenkayalılar Federasyonu yönetimi, Başkan Bıyık ve Kaymakam Kara'yı ziyaret etti.

Türkiye Şenkaya Dernekler Federasyonu Genel Başkan ve Yönetimi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Kaymakam Yüksel Kara'yı makamında ziyaret etti.

 Şenkayalılar Federasyonu yönetimi, Başkan Bıyık ve Kaymakam Kara'yı ziyaret etti.
16 Aralık 2022 - 21:14
Türkiye genelindeki Şenkaya ve köy derneklerini tek çatı altında toplayan Şenkaya ve Köy Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Şenyurt Topal ve yönetimi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Erzurum yöresi insanlarının ilçede oldukça yoğun bir nüfusa sahip olduğunu hatırlatarak ‘’ Elbetteki Şenkayalılar da buna paralel olarak Darıca’da hatırı sayılır bir nüfusa sahip. Yöresel derneklerin, birlik, beraberlik içerisinde olmaları ve bunun sonucu olarak dayanışmada bulunmaları memnuniyet verici. Diğer dernekler gibi Erzurum ve Şenkaya derneklerinde de bu birliktelikleri görebiliyoruz. Ülke genelindeki tüm Şenkaya ve köy derneklerini bir arada, tek çatı altında toplayarak federasyon kurmak elbetteki sorumluluk isteyen, çaba gerektiren büyük bir iş, bu nedenle sizleri tebrik ediyor ve yapacağınız her türlü etkinlik ve organizasyonlarda memleketiniz adına daha da çok ses getireceğinize inanıyorum’’ dedi 
Şenkaya Köy ve Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Şenyurt Topal ise Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a konukseverliği nedeniyle yönetimi adına teşekkür ederken, federasyon hakkında geniş bilgi verdi.

KAYMAKAM KARA’YI UNUTMADILAR

Şenkaya ve Köy Dernekler Federasyonu Genel BaşkanI Şenyurt Topal ve Yönetimi, daha sonra Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’yı ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Kaymakam Kara ziyeret nedeniyle yaptığı konuşmasında, ‘’ Şenkaya ve Köy Dernekleri Federasyonu Başkan ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.’’ dedi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Kaymakam Yüksel Kara’ya yapılan ziyaretlerde Şenkaya ve Köy Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Şenyurt Topal’a aynı zamanda Şenkayalı olan Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz ile federasyon yöneticilerinden Organizasyondan Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Güven, Genel Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, Genel Başkan Yardımcısı Ömer Toçun, AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Bayramoğlu ve Derneklerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Osman Şeker eşlik etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum