Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sen ne belediyeleri ezdin geçtin!

Süper Lig B Grubu’nda zirve mücadelesi veren Darıca Kale Bayramoğluspor, bu sezon Kocaeli’nin en pahalı takımı olarak dikkat çeken İzmit Belediyespor’u konuk edecek

Sen ne belediyeleri ezdin geçtin!
02 Kasım 2012 - 09:57
 Nenehatun Stadı’nda oynanacak mücadele yarın saat 15.15’te başlayacak.
 
PARANIN DEĞİL MÜCADELENİN SÖZÜ GEÇER
Darıca Kale Bayramloğluspor, yıllardır amatör liglerde zirve için mücadele etti. Kocaeli’nin en köklü takımlarına sözünü geçirip, kupaları topladı. Bu yıl kadrosunda gençleşmeye gitmesine rağmen, zirve takımları arasında yer aldı. Cumhuriyet Bayramı’nda kent derbisini şanssız bir mücadele sonunda kaybetti. Ancak, temsilcimizin zirve mücadelesi sürüyor. Yarın oynanacak İzmit Belediyespor maçı bu anlamda büyük önem taşıyor. Kocaeli’nin bu yıl en pahalı takımını kuran, yıllık bütçesi milyonla ifade edilen İzmit Belediyespor, kısıtlı imkanlarla kurulmuş Bayramoğlu’nun konuğu olacak. Geride kalan haftalarda, paranın ya da şöhretin değil, mücadelenin galip geleceğini gösteren Bayramoğlu’ndan yarın yeni bir zafer bekliyoruz.
 
TARİHİ, BAŞARILARLA DOLU
Bölgemizi BAL’da temsil etmek de dahil, son yılarda ismini başarılarla duyuran Bayramoğluspor, hiçbir zaman belediye ya da büyük kurumların desteğini görmedi. Çok ciddi bütçelerle takım kurma şansı da bulamadı. Buna rağmen hep başarılı olmayı sağladı. Bu yıl, inançlı kadronun başına genç bir spor adamı geçti. Darıca’nın sevilen simalarında olan, iş ve siyaset dünyasının önemli ismi Yakup Törk, aynı başarıyı spor camiasında da yakalamak için Bayramoğlu takımının başkanı oldu. Ve kısa zaman içinde camiaya çok şey kattı. Yarın oynanacak İzmit Belediye maçında alınacak iyi bir sonuç bu başarıların taçlanması anlamına geliyor.