Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Semt Konağının temeli atıldı

Çayırova Belediyesi tarafından projelendirilen ve Ertaş İnşaat ile yapılan iş birliği çerçevesinde semt konağının temeli İnönü Mahallesi’nde atıldı.

Semt Konağının temeli atıldı
23 Eylül 2013 - 08:29
 Yeri belediyeye ait olan ve proje çalışmaları tamamlanan semt konağının temeli atıldı. 1158 metrekare inşaat alanına sahip olan semt konağının temel atma törenine Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fikriye Çelik, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen, sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve semt konağının inşaatını gerçekleştirecek olan Ertaş İnşaat A.Ş. genel müdürü Yunus Ergüz katıldı.
İnönü Mahallesi 145 sokakta gerçekleştirilen törene vatandaşlarında ilgisi yoğundu. 1158 metrekare alanda gerçekleştirilecek projenin temel atma töreninin açılış konuşmasını Ertaş İnşaat A.Ş. genel müdürü Yunus Ergüz gerçekleştirdi. Bu tür yatırımların Çayırova’ya değer kattığını vurgulayan Ergüz, Çayırova’ya hizmet etmenin guru verici olduğunu belirttÇayırova’nın günden güne geliştiğini ve her yeni hizmetle birlikte daha modern bir yapıya kavuştuğunu ifade eden başkan Akbaş, İnönü Mahallesi’nin kendileri için önemli bir mahalle olduğunu kaydetti. Temeli atılan semt konağının 1158 metrekare inşaat alanına sahip olduğunun altını çizen Akbaş, aile sağlık merkezi, çocuk kulübü, bilgi evi, muhtarlık ve ödeme noktalarının tek bir tesis içerisinde hizmet vereceğini söyledi.Çayırova’nın ilçe olmasının ardından 5 yıllık bir sürecin geçtiğini ifade eden Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, temeli atılan tesisin Çayırova için hayırlı bir tesis olduğunu belirtti. Çayırova’nın gelişime açık bir ilçe olduğunu ve günden güne geliştiğini kaydeden Çelenkoğlu bu tesisin kazanılmasında emeği geçen Çayırova Belediyesi’ne ve yatırımcı Yunus Ergüz’e teşekkürlerini sundu.Temel atma törenine katılarak tesisin önemine değinen AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Çayırova’nın yeni bir sosyal tesise kavuşacağını vurguladı. Semt konaklarının birçok özelliği bir alanda toplayan önemli bir yatırım olduğunu ifade eden Okur, her yeni hizmetle Çayırova’nın zenginleştiğini söyledi.Protokol konuşmalarının ardından temel atma töreni gerçekleştirildi. 1158 metrekare inşaat alanına sahip olan proje İnönü Mahallesi’nin aile sağlık merkezi, çocuk kulübü, bilgi evi, muhtarlık ve ödeme noktalarının eksikliğini giderecek. Ayrıca eğitim amaçlı salonların da bulunacağı semt konağı yaklaşık olarak 1 Milyon TL’ye mal olacak.