Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Semira, gözyaşları arasında toprağa verildi

Kocaeli’nin Çayırova İlçesinde kocası tarafından ensesinden vurularak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde 3 gün yaşam mücadelesi verdikten sonra dün hayatını kaybeden  Semira Ateş, göz yaşları arasında toprağa verildi.

17 Ekim 2024 - 13:48 - Güncelleme: 17 Ekim 2024 - 14:22
Geçtiğimiz pazar günü gece saatlerinde Çayırova Özgürlük Mahallesi 205/1 Sokak  üzerindeki, bir binanın 2. katında meydana gelen olayda, Tuncay Ateş(45), evinin yatak odasında resmi nikahlı eşi  Semira Ateş’i (39) tabancayla ensesinden vurdu.
Karısını vurduktan sonra yaklaşık olarak 1 saat uyuyan Tuncay Ateş, uyandıktan sonra sağlık ekiplerine haber verdi. Semira Ateş, ağır yaralı olarak Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne götürülürken 41 AHN 530 plakalı aracıyla ambulansın peşinden giden Tuncay Ateş, haberi alan polis ekipleri tarafından hastane önünde durdurularak gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kocası tarafından ensesinden vurularak ağır yaralı olarak Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Semira Ateş, burada yapılan ilk müdahalenin ardından daha sonra Gebze’deki özel bir hastaneye sevk edildi. Yoğun Bakım Ünitesi’ne alınan Semira Ateş, doktorların tüm çabasına rağmen dün kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Semira Ateş’in yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alınan naaşı, bu gün  Darıca’da yaşayan baba ocağına getirilerek helallik alındı
Semira Ateş’in cenazesi Darıca Hicret Camii’nde kılınan Öğle Namazı’nın ardından Gebze Balçık Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye Darıca Belediye Başkanı, Semire Ateş’in yakınları ve çok sayıda seveni katıldı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum