Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Şehit ve Gaziler Derneği'nden Kocaeli Erzurumlular Vakfı'na ziyaret

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı, ve Yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Erzurumlular Vakfı'nı  ziyaret ederek başkan Ahmet Önal 'a  katkılarından dolayı plaket takdim ettiler.

Şehit ve Gaziler Derneği'nden Kocaeli Erzurumlular Vakfı'na ziyaret
13 Temmuz 2024 - 20:38 - Güncelleme: 14 Temmuz 2024 - 13:56
Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı, ve Yönetim kurulu üyelerini vakıf binasında ağırlayan Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Türk milletinin vatanı için gösterdiği fedakârlıklara ve şehitlik anlayışına vurgu yaptı. Önal: “Tarih boyunca milletimiz, bağımsızlığı ve inandığı değerler için vatanı uğruna her türlü fedakarlıklar yapmaktan, canını vermekten çekinmemiştir. ‘Ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz’ inancıyla hareket eden milletimiz, istikbalimizi tehdit eden her türlü saldırıya karşı vatanını savunmuştur.
 Aziz milletimiz tarih boyunca bu uğurda şehadet şerbeti içerek sayısız kahramanlık destanına imza atmış, hür ve bağımsız yaşama kararlılığını tarih boyunca en zor şartlarda dahi ortaya koymuş, vatanseverliğiyle gurur duyduğumuz zaferlere imza atmıştır.” dedi.ve silah arkadaşları olmak üzere, bütün şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

ARLI; AMACIMIZ DERTLERİMİZİ TEK SÖZ OLARAK İLETMEK

2015 yılında Siirt’in Pervari ilçesinde gerçekleşen hain terör saldırısı neticesinde şehit düşen Jandarma Er Emre Kaan Arlı’nın babası, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı ve üyeler, Erzurumlular Vakfı Yönetiminin gösterdiği ilgiye teşekkür ederek,“Amacımız şehit aileleri ve gazilerimiz arasında hemhal olmak birbirimizi tanımak, dertlerimizi ilgili kurum ve kuruluşlara tek söz olarak iletmektir” dedi.
Ahmet Önal "Ziyaretlerinden dolayı Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı, ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

ÇUKUROVALILAR VE TOKATLILAR DERNEĞİ'DE VAKFI ZİYERET ETTİ

Kocaeli Erzurumlular Vakfı'na bir ziyarette Kocaeli Çukurovalilar Dernek Başkanı  Davut Erdoğan ve Tokatlılar Dernek Başkanı Sayın  Turan Şahin'nden geldi. Vakıf başkanı Ahmet Önal ve konuklar ziyarette oldukça keyifli bir sohbete ortak olurken, Önal, her iki başkana da yaptıkları ziyaretlerinden dolayı  teşekkür etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum