Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"Şehit Polis Özel Harekât Mustafa Çalışgan Kütüphanesi" Açılışı Vali Aktaş'ın Katılımlarıyla Gerçekleştirildi

Vali İlhami Aktaş, Şehit Özel Harekât Polisi Mustafa Çalışgan anısına Hacı Zehra – Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu ve İnkilap Ortaokulu’nda yapılan “Şehit Polis Özel Harekât Mustafa Çalışgan Kütüphanesi”nin açılışını gerçekleştirdi. 

"Şehit Polis Özel Harekât Mustafa Çalışgan Kütüphanesi" Açılışı Vali Aktaş'ın Katılımlarıyla Gerçekleştirildi
21 Şubat 2025 - 18:04
Açılış törenine, Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Zafer Özdemir, Özel Harekât Şube Müdürlüğü Personelleri, Şehit Özel Harekât Polisi Mustafa Çalışgan’ın eşi Ceren Çalışkan, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program, Vali İlhami Aktaş’ın günün anlam ve önemine ilişkin hitapları ve Şehidimizin eşi Ceren Çalışgan’ın da duygularını ifade etmesiyle devam etti.

Tören; Vali İlhami Aktaş ve protokol üyeleri tarafından hayırlı olsun dilekleriyle açılış kurdelesinin kesilmesi ve kütüphanenin gezilmesi ile sona erdi.


Fırat Kalkan Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit olan Özel Harekât Polisi Mustafa Çalışgan anısına yaptırılan kütüphane aynı yerleşkede bulunan Hacı Zehra – Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu ile İnkilap Ortaokulu öğrencilerine armağan edildi.  

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum