Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sefa Sirmen'den TBMM ziyareti

CHP Kocaeli eski Milletvekili ve İzmit Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Sefa Sirmen, yerel seçimler yaklaşırken meydanı boş bırakmıyor. Yerel Yönetimler Çalıştayına katılan Sirmen, Meclis’te ise milletvekillerini ziyaret etti.

Sefa Sirmen'den TBMM ziyareti
20 Ekim 2023 - 12:26 - Güncelleme: 20 Ekim 2023 - 12:34
SARIGÜL’ÜN DAVETİ İLE ÇALIŞTAYA GİRDİ
CHP’nin Kocaeli’de önemli isimlerinden Sefa Sirmen, yerel seçim dönemine girilirken kendini göstermeye başladı. Marmaris’te bulunan yazlığında uzun süredir inzivada olan Sirmen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Kocaeli’de düzenlediği Yerel Yönetimler Çalıştayına davetli olmamasına rağmen CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün davetiyle programa girmeyi başarmıştı. Hatta Sirmen’in programda olması CHP’li eski belediye başkanı Fikret Toker’in de tepkisini çekmişti.

BU SEFER TBMM’DE VEKİLLERLE
Yerel Seçimler öncesi CHP’nin Kocaeli’de bulunan kritik isimleri ile görüşmelerini sürdüren Sefa Sirmen bu sefer TBMM’de bir ziyaret gerçekleştirdi. Sirmen, CHP’li milletvekillerini ziyaret etti. Sirmen’in TBMM ziyaretini paylaşan CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

"Kentimize çok büyük hizmetleri olan, belediye başkanı olduğu dönemlerde kentimize kazandırdığı eserlerle iz bırakan; 22. Dönem Kocaeli Milletvekilimiz ve İzmit Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sefa Sirmen'i Kocaeli Milletvekillerimiz Nail Çiler, Muhip Kanko ve Bilecik Milletvekilimiz Yaşar Tüzün ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisinde ağırlamaktan büyük bir onur duyduk. Değerli Başkanıma kıymetli ziyareti için çok teşekkür ediyor, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum