Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sanki babasının malı !

Darıcalılar’ın kendi ceplerinden ödedikleri paralarla alınarak geçtiğimiz Temmuz ayında bağışlanan tam donanımlı 5 araçtan biri Emniyet Müdürü Şaheser Şen tarafından Kocaeli’ne verildi.

Sanki babasının malı !
30 Ocak 2020 - 14:42

Emniyet, Asayiş, Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardımlaşma Derneği tarafından Darıcalı vatandaşlardan toplanan paralarla alınan 5 adet polis aracı geçtiğimiz temmuz ayında dönemin Emniyet Müdürü Turan Aksoy’a törenle teslim edilmişti.

Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de hazır bulunduğu devir teslim töreninde, Turan Aksoy bu araçlara çok ihtiyaçları olduğuna değinerek Emniyet, Asayiş, Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardımlaşma Derneği başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu’na, Yönetim Kurulu üyelerine ve bağış yapan vatandaşlara teşekkür etmişti.

 

DARICALILAR’IN DAHA HUZURLU OLMASI İÇİN ALINMIŞTI

Darıcalılar’ın huzurunun sağlanması amacıyla ihtiyaç dahilinde bağışlarla alınan ve tanesi 100 Bin TL’ye mal olan ekip araçlarından bir tanesinin  Emniyet Müdürü Şaheser Şen tarafından İl Emniyet Müdürlüğü’ne verilmesine bir anlam verilemedi.

Derneğin bağışladığı araç ve gereçlerin hangi gerekçelerle olursa olsun hiç bir koşulda sınırlarının dışındaki bir yere verilemeyeceği gerçeği de ortadayken Darıca  Emniyet Müdürü Şaheser Şen’in neden böyle bir girişimde bulunduğu bilinmiyor.

 

DERNEK BAŞKANI O SORUYA CEVAP VERDİ

Gazetemizin konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğu Darıca Asayiş, Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu ise söz konusu aracın İl Emniyet Müdürlüğü’ne gönderildiğini kendilerinin de sonradan öğrendiğini ve Darıcalılar’ın kendi ceplerinden verdikleri bağışlarla alınan bu aracın geri teslimi için İl Emniyet Müdürlüğü ile temasa geçtiklerini söyledi.

Hocaoğlu, derneğin bağışladığı araçlardan hiç birisinin başka bir yerde kullanılamayacağını da sözlerine ekleyerek, İl Emniyet Müdürlüğü ile yaptıkları yazışmalar sonrası Darıca’dan gönderilen Ekip Otosunun geri verileceğini sözlerine ekledi.