Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sahaya taşlar atıldı, maç tatil edildi!

Süper Amatör Lig A Grubu mücadelesinde Dilovası Belediyespor’u konuk eden Gebze Beylikbağıspor’un taraftarlarının ikinci yarıda sahaya attığı yabancı maddeler nedeniyle 2 Dilovası Belediyespor’lu futbolcu yaralandı, hakem 2-2 süren karşılaşmayı tatil etti

Sahaya taşlar atıldı, maç tatil edildi!
26 Aralık 2022 - 13:45 - Güncelleme: 26 Aralık 2022 - 14:29
Süper Amatör Lig A Grubu 17.hafta mücadelesinde zirve iddiası bulunan Dilovası Belediyespor, Gebze Beylikbağıspor’a konuk oldu. İkinci yarıda skor 2-2 olurken, müsabakada dakikalar 68’i gösterdiğinde Beylikbağı taraftarları sahaya attığı taşlar sonucunda 2 Dilovası Belediyesporlu futbolcu yaralandı. Tribün olayları artarak devam ederken sahaya çok sayıda yabancı madde atıldı. Müsabakanın hakemi ise maçı tatil etti. 31 puanda ligde 3.sırada yer alan Dilovası Belediyespor’un hükmen galip sayılması bekleniyor.

“IRKÇI SÖYLEMLERİ LANETLİYORUZ”
Dilovası Belediyespor Kulübü’nden yapılan açıklamada ise “Dilovası Belediye Spor olarak her zaman FairPlay den yana olma gayreti içerisinde olduk. Sahamızda misafir ettiğimiz, Başiskele Damlar, Beylikbağı, Bekirdere, Sırrıpaşa, Bağdat, Çayırova, Karamürsel takımlarını skordan bağımsız olarak sorunsuz bir şekilde uğurladık. Bilakis dostluk hakimdi. Bugün Beylikbağı Stadında uğradığımız ırkçı ve nefret söylemlerini, en yüksek sesle lanetliyoruz. Bu olayları sahada aslanlar gibi mücadele eden Beylikbağı Spor’un futbolcularına ve yönetimine asla ama asla mal etmiyoruz. Tribünden ve tepe diye tabir edilen yerden bize, kaya parçaları, taş, sopa, şişe çakmak atılmasını dahi sineye çekerken, iki oyuncumuzun yaralanması ve tribünlerden yapılan hakaretler bardağı taşırmıştır.”

“DİLOVASI BU ÜLKENİN CAN DAMARIDIR”
“ Polis kamerasında tüm bunlar sabit olup, hepsinin tek tek tespit edilerek ortaya çıkarılmasını ve en ağır şekilde cezalandırılmalarını bekliyoruz.  Dilovası bu ülkenin can damarıdır. Dilovası’nda ki insanlar vatan severliklerinin zekatını verse o bağıran terbiye yoksunlarının tüm sülalesine yeter. Bizler Dilovası Belediye Spor olarak doğruluktan, spor yapmaktan, futbolun tüm unsurlarına saygı göstermekten asla vazgeçmeyeceğiz. Tüm Spor Camiasını Irkçılık karşında dimdik ayakta ve bir arada durmaya davet ediyoruz. Biz tüm Kocaeli ve Tüm Türkiye olarak biriz. Hiç bir alçaklığa da fırsat vermemeliyiz” denildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum