Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sağlık merkezine vefat eden oğlunun ismi verildi

İnşaat çalışmaları biten aile sağlık merkezi artık aktif duruma geldi. Önümüzdeki haftalarda büyük bir açılışa hazırlanan Aile Sağlık Merkezi’ne hayırsever işadamı Hüseyin Güzeltepe’nin vefat eden oğlu ‘’Kerim’’ ismi verildi.

Sağlık merkezine vefat eden oğlunun ismi verildi
20 Kasım 2013 - 09:20
Darıca ilçesi Nenehatun Mahalle sakinlerine uzun yıllar hizmet verdikten sonra kullanılamaz hale gelen Aile Sağlık Merkezi Binası, hayırsever işadamı Hüseyin Güzeltepe tarafından yıkılarak yeniden yaptırılmaya başlanmıştı. İnşaat çalışmaları biten aile sağlık merkezi artık aktif duruma geldi. Önümüzdeki haftalarda büyük bir açılışa hazırlanan Aile Sağlık Merkezi’ne hayırsever işadamı Hüseyin Güzeltepe’nin vefat eden oğlu ‘’Kerim’’ ismi verildi.
 
HAYIRSEVER GÜZELTEPE, DURUMA EL KOYMUŞTU
Başka bir yere taşınmak üzereyken, mahalle sakinlerinin bu karara karşı çıkarak imza kampanyası başlatması da fayda vermeyince, bölgenin sayılır iş adamlarından Kerimiz Demirçelik Mamülleri San. Tic. Ltd. Şti’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Güzeltepe, duruma el koymuş ve aynı yere yeni bir bina yaparak bağışlayacağını söylemişti. 
 
VEFAT EDEN OĞLUNUN İSMİ VERİLDİ
Verdiği sözü yerine getiren hayırsever iş adamı Hüseyin Güzeltepe, eski Darıca Kaymakamı Osman Ateş ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile beraber aile sağlık merkezinin temelini atmıştı. Temeli atılan Nenehatun Mahallesi Aile Sağlık Merkezi yeni Binası’nı yaptıran ve bitiren işadamı Hüseyin Güzeltepe “En kısa sürede burayı bitirdik. Bu güzel sağlık tesisimizi Nenehatunlu vatandaşlarımızın hizmetine açtık.. Bu konuda bizden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Aile Sağlık Merkezi’ne Hayırsever işadamı Hüseyin Güzeltepe’nin 2006 yılında elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Kerim ismi verildi. Kerim Aile Sağlık Merkezi, önümüzdeki hafta Kocaeli protokolünün kalımıyla açılacak.