Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Saadet'ten Ak Parti'ye ziyaret

Saadet Partisi Darıca ilçe Başkanı Selim Çetinkaya ve yönetimi, önceki gün Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve ekibini ziyaret etti.

Saadet'ten Ak Parti'ye ziyaret
16 Mayıs 2016 - 11:47
Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle başkanlığa seçilen Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı’nı ziyaret eden Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’a Saadet Partililer iade-i ziyaret gerçekleştirdi. 
Sıcak ve samimi dostluğa dayalı ifadelerle geçen görüşmede Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, çok partili parlamenter sistemin doğası gereği muhalefetin önemini vurgulayarak kıymetinin bilinmesi gerektiğinin altını çizdi ve şu tespitte bulundu; ” İyi bir muhalefet, iyi bir koalisyon ortağı gibi değerlidir. Sağlıklı ve sürekli hale getirilmiş böyle bir diyaloğun faydası toplumun ihtiyacıdır, ciddiye alınması gerekir. Bizler Milli Görüş olarak, Tüm dünyada yaşananların küresel ölçekli yapılanma çalışmalarının her ülkeye kendisini dayattığı bir dönemde insanımızın birbirini çok iyi anlaması gerektiğini önemsiyoruz. Darıcamızı siyasal ufkuna perspektif kazandırmak, samimi ve iyi niyetli insanımıza seçenek sunmak adına siyasal üslubun seviyesini belirlemek, büyük ölçekli tehdit ve tehlikelerden haberdar etmek istiyoruz’’ dedi. 
Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise yaptığı açıklamada, siyasetten öte dostluklara daha çok önem verdiklerini ve her çalışmalarının Darıcalının yararına olduğunun altını çizdi. Saadet Partisi Darıca ilçe Başkanı Selim Çetinkaya’ya ve ekibine ziyaretlerden dolayı teşekkür eden Başkan Bıyık, her kesimin, her görüşünün ve yapıcı muhalefetinde kendilerini mutlu ettiğini söyledi.