Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Saadet Partisi Genel Başkanvekili Mahmut Arıkan; Tehlikenin kaynağını biliyoruz

Saadet Partisi Kocaeli Teşkilatı, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla il divan  programını gerçekleştirdi. Programa, Genel Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan başta olmak üzere Kadın Kolları Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Çağrıcı, İl Başkanı Zafer Mutlu, ilçe başkanları ve partililer yoğun ilgi gösterdi.

Saadet Partisi Genel Başkanvekili Mahmut Arıkan; Tehlikenin kaynağını biliyoruz
07 Ekim 2024 - 17:17
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Zafer Mutlu, İsrail’in bölgede gerçekleştirdiği saldırılar ve Türkiye’;nin bu duruma tepkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mutlu, Batı’nın desteğiyle hareket eden İsrail’in son bir yılda katliamlarına hız verdiğini belirtti.
Mutlu, İsrail’in artan saldırganlığına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
Batı’;nın uzun zamandır desteğini alan Siyonist İsrail, son 1 yılda katliamlarına hız vermiş durumda. Her nereyi bulursa bombalayan İsrail’i sloganlara durduramayız, İsrail ancak güçten anlar. Erbakan Hocamız Yıllar Önce Söylemişti"
Mutlu, Cumhurbaşkanı’nın İsrail’in asıl hedefinin Türkiye olduğunu belirttiğini, ancak Erbakan’ın bu konuda çok daha önceden uyarılarda bulunduğunu hatırlattı:
Cumhurbaşkanımız, İsrail’;in hedefinin Türkiye olduğunu söyledi ama Erbakan hocamız bunu her zaman söyledi, siz neredeydiniz?

MİLLİ GÖRÜŞ BİTİRİLMEYE ÇALIŞILDI, BAŞARAMADILAR

Av. Zafer Mutlu, Milli Görüş’ün yıllardır bitirilmeye çalışıldığını, ancak bu çabaların başarısızlıkla sonuçlandığını vurguladı: ;22 yıldır milli görüş bitirilmeye çalışıldı ama bugün buradayız. Bitiremediler, bu da bizi bitirmek
isteyenlere dert olsun. Bize kimse engel olamayacak, mücadelemize aynı inanç azim ve kararlılıkla devam edeceğiz

FILİSTİN ACI İÇİNDE, BÜYÜK ORTADOĞU PROJESI İŞLİYOR

Mahmut Arıkan, Filistin’deki insanlık dramına ve Büyük Ortadoğu Projesi’ne dikkat çekti. İsrai’;in saldırgan tutumuna vurgu yapan Arıkan, şunları ifade etti:
Biz bugün üzgünüz çünkü Filistin acı içerisinde. Bugün üzgünüz çünkü Büyük Ortadoğu Projesi adım adım işliyor. İsrail’e, Gazze yetmedi şimdi de Lübnan’;a sıçradı. Lübnan’;ın Beyrut kenti bombalanıyor.
İsrail dört cephe açmış durumda. Bu cepheler, İsrail'in 'Arz-ı Mevud' hedefi içindir.
Milli Görüş, Tehlikenin Kaynağını Bilen Tek Hareket Siyasetin zorlu günlerden geçtiğini belirten Arıkan, milli görüş hareketinin diğer siyasi partilerden
farklı bir pozisyonda olduğunu ve tehlikenin kaynağını bildiklerini ifade etti:
Bugün diğer siyasi partilere göre daha rahat bir durumdayız çünkü tehlikenin kaynağını biliyoruz. Partili büyüklerimiz bize öyle bir miras bıraktı ki göğsümüzü gere gere dolaşabiliyoruz.

Arıkan, Birleşmiş Milletler’in yetersiz kaldığını vurgulayarak, İslam dünyasının kendi birliğini kurma gerekliliğini dile getirdi:
Birleşmiş Milletler’de Filistin’deki soykırımın ateşkes yapılması oylamada kabul edilmedi. Biz, kendi birleşmiş devletlerimizi kurmalıyız; dedik;
Türkiye iç siyasetine dair değerlendirmelerde bulunan Mahmut Arıkan, son anket sonuçlarına atıfta bulunarak kararsız seçmen kitlesinin büyüklüğüne dikkat çekti:
Türkiye’nin en büyük partisi kararsızlar partisi. Bu durum, bizim için kıymetli. Yeni dönemde soğan ekmek siyasetinden vazgeçeceğiz.Az Toplantı, Çok Saha Çalışması
Arıkan, sahadaki çalışmaların hızlanması gerektiğini belirterek teşkilatlara çağrıda bulundu. Kocaeli teşkilatına özel bir teşekkür sunan Arıkan, daha fazla çalışmanın önemine vurgu yaptı: Erbakan hocamızın dediği gibi: Sizlerden sadece bir şey istiyorum: Heyecan, heyecan, heyecan. Bu heyecan Kocaeli teşkilatında var. Ancak yeter mi? Yetmez. Tüm seçmene ulaşacağız ve milli görüşü anlatacağız.

ZAFER, DİRAYET VE ÇALIŞMAKLA GELECEK

Son olarak, Mahmut Arıkan konuşmasını, teşkilatın daha fazla çalışması ve dirayetli olması gerektiğini belirterek sonlandırdı:
Haksızlık karşısında dirayetli olup, Allah’tan korkarsak zafer bizimdir. Vakit belli, zaman belli; çalıştığımız takdirde Allah bize zaferi nasip edecektir."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum