Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Celil Akbulut'tan gazetemize ziyaret

Selim Çetinkaya’nın geçtiğimiz yerel seçimlerde Darıca Belediye Başkanlığı’na aday olması nedeniyle Saadet Partisi İlçe Başkanlığı’ndan istifasının ardından yerine atanan Celil Akbulut, göreve geldiği günden bu yana ekibiyle birlikte saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Celil Akbulut'tan gazetemize ziyaret
11 Temmuz 2024 - 13:52
Bu kapsamda yönetim kurulu üyelerinden Mustafa Gül, Yasin Akbulut ve Özay sakallı ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat’la görüşen Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Celil Akbulut, çalışmaları hakkında bilgi verdi.
İlçe Başkanlığına atanmasının ardından her fırsatta vatandaşları dinlediklerini kaydeden Celil Akbulut, mahalle muhtarlarıyla yaptıkları istişareler sonucu ilçedeki sorunlara hakim olduklarını belirterek, ‘’ Sadece muhtarlar değil, zaman zaman esnaf ziyaretleri de yaparak sorunları yerinde tespit etmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticilerini de ziyaret  ederek ilçemizdeki sıkıntılar hakkında daha sağlıklı verilere ulaşmış olacağız’’ dedi.
Bu güne kadar yaptıkları görüşmelerde en önemli sıkıntının aşırı nüfus artışına bağlı olarak  gittikçe artan trafik sorununun olduğunu tespit ettiklerini söyleyen Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Celil Akbulut, özellikle Piririreis Mahallesi’ndeki yetersiz okul sayısının bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğinin altını çizdi. Pirireis Mahallesi’ndeki okul projesinin yıllar geçmesine rağmen bir türlü hayata geçirilemediğini de ifade eden Akbulut, yetkililerin bu konuyu acilen çözüme kavuşturması gerektiğini söyledi.
Ekonomik sıkıntılara da değinen Akbulut, kiralardaki anormal artış ile temel tüketim maddelerine üst üste gelen zamların tek sorumlusunun mevcut hükümet olduğunun altını çizdi. Partisinin iktidar olması halinde sorunların en kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturulacağını yineleyen  Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Celil Akbulut, zaman içerisinde ekonomik sıkıntıların da giderilerek ülkenin refaha kavuşacağını belirtti

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum