Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Remax Venüs Emlak Ofisi'nin açılışına yoğun ilgi

Sahipliğini Darıca’nın tanınmış isimlerinden olan Ümit Fatih Karaaslan’ın yaptığı Remax Venüs bugün resmi açılışını yaptı.

Remax Venüs Emlak Ofisi'nin açılışına yoğun ilgi
04 Aralık 2023 - 13:24
Kazım Karabekir Mahallesi Tuzla Caddesi No.130 adresinde açılan Remax Venüs Emlak Ofisi’nin açılışına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, CHP Darıca Belediye Başkan aday adayı Tuncer Saltaş, Ak Parti Darıca İlçe Yöneticisi Serhat Zengin, Emlak Kulübü Başkanı Fuat Özdağ, Darıca Esnaf Odası Başkanı Aşkın Çolak, Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Zengin ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışa gelen tüm misafirlerine teşekkür ederek konuşmalarına başlayan Remax Venüs Emlak Ofisi Sahibi Ümit Fatih Karaaslan, ‘’Bizleri yalnız bırakmayarak açılışımıza gelen tüm protokolümüze ve dostlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız. Darıca bizim doğduğumuz ve yaşadığımız yer. İnşallah güzel ticaretler yapıp, sektörümüzü daha da geliştiririz’’ dedi.
Daha sonra Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Remax Venüs Emlak Ofisi Sahibi Ümit Fatih Karaaslan ve diğer protokol üyeleri açılış pastasını keserek ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum