Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Port Ada Gayrimenkul, müşterileriyle birlikte büyümeye devam ediyor

2010 yılında kurulan ve o tarihten bu yana  sektördeki deneyimi ve uzmanlığıyla müşterilerine değer katmaya devam eden Port Ada Gayrimenkul başarılı projelere imza atmaya ve sürekli olarak memnuniyetlerini dile getiren müşterilerle birlikte büyümeye devam ediyor.

Port Ada Gayrimenkul, müşterileriyle birlikte büyümeye devam ediyor
05 Ağustos 2024 - 13:17 - Güncelleme: 07 Ağustos 2024 - 12:35
Önceliklerinin müşteri Memnuniyeti olduğunu belirten Port Ada Gayrimenkul Broker Owner’i Yusuf  Daş, firma olarak Profesyonel ve sektördeki Uzman Kadrolarla hizmet verdiklerini ifade ederek bu kadrolarla birlikte İnovasyon odaklı çalıştıklarını söyledi.

ETİK DEĞERLERE BAĞLI KALDIK

Yusuf Daş,  ‘’Etik değerlere bağlı kalarak, dürüstlük, şeffaflık ve müşteri odaklılık prensiplerini iş yapış biçiminin temeli olarak benimseyip hayata geçiriyoruz. Misyonumuz, müşterilerimize en iyi gayrimenkul çözümlerini sunarak onların beklentilerini aşmak ve memnuniyetlerini sağlamak.’’ dedi.

Port Ada’nın her türlü gayrimenkul alım-satım ve kiralama işleminin yanında mülkiyet yönetimi, konsept planlama, proje ve arazi geliştirme, yatırım analizi, değerleme ve müzayede konularında da hizmet verdiğini dile getiren Broker Owner Yusuf Daş,  ‘’ Bunu da yetkin ve eğitimli brokerlar ve gayrimenkul danışmanlarıyla üst düzey hizmet vererek, pazar hâkimiyetini sürekli arttırarak  ve mesleki etiğe bağlı çalışarak gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

Biz geleneksel bir gayrimenkul pazarlama şirketi değiliz. Port Ada’daki  tüm gayrimenkul danışmanları, kariyerlerini geliştirebilecekleri ve şirketin yönetimine katılabilecekleri şeffaf ve demokratik bir yönetim felsefesini benimsemektedir. Buna ek olarak, Port Ada’da sunabileceğimiz hizmetler de sınırsız. Kiralama, satış, yatırımcılar, konut, lojistik, arazi, kentsel dönüşüm gibi çok değişik ve çeşitli hizmet alanlarımız mevcut. Bunları hem yerel hem de genel platformlarda yapabiliyoruz.

MÜŞTERİLERİN YATIRIMLARINI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMESİNE KATKI SUNUYORUZ

Broker Owner Yusuf Daş, Deneyimli ve uzman ekipleriyle müşterilerinin ihtiyaçlarına göre en uygun çözümler sunmaya odaklandıklarını belirterek, ‘’Bu anlamda piyasa trendlerini takip ediyor, potansiyel yatırım fırsatlarını ve en uygun yatırım stratejilerini müşterilerimizle paylaşıyoruz, bununla da kalmayıp müşterilerimizin gayrimenkul yatırımlarının optimize etmelerine yardımcı oluyoruz. Ayrıca müşterilerimizin gayrimenkullerinin kârlı ve hızlı bir şekilde satılması veya kiralanmasında çeşitli stratejiler uyguluyoruz’’ dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum