Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Polis otolarını balonlarla süsleyip, şehir turu attırdılar

Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, düzenledikleri etkinlikte, polis üniforması giydirdikleri özel gereksinimli çocukları, balonlarla süsledikleri ekip otolarıyla okullarından alarak önce şehir turu attırıp, sonra da Emniyet Müdürlüğü binasında ağırladılar.

23 Ekim 2024 - 22:49 - Güncelleme: 23 Ekim 2024 - 23:42
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan “Toplum Destekli Polislik Faaliyetleri” kapsamında Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü bir etkinlik düzenleyerek Şehit İzzetin İnceoğlu okulunda eğitim gören özel gereksinimli çocukları ağırladı. Emniyet Müdürü Serhat Canbaz ve emniyet personeli, okuldan aldıkları polis kıyafeti giyen özel gereksinimli öğrencilere balonlarla süsledikleri ekip otolarıyla sireler çalarak önce şehir turu yaptırdılar, ardından da Emniyet Müdürlüğü binasında ağırladılar.

MİNİK BİREYLERİN NARKOTİK  KÖPEĞİ “CANBEY” SEVGİSİ

Özel gereksinimli öğrencileri Emniyet Müdürlüğü bahçesinde ağırlayan Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Serhat Canbaz ve personeli, önce çocuklara polis motosikletine bindirdi, ardından da Emniyet Müdürlüğü’nün sevimli narkotik köpeği “Canbey”i sevdiler. Daha sonra ise hep birlikte kahvaltı yapıp eğlenirlerken, Emniyet Müdürü Canbaz öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı. 

ETKİNLİĞE BELEDİYE BAŞKANI ÖMEROĞLU VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TUNÇ’TA KATILDI 

Törene ayrıca Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu ve Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ile öğretmenler ve emniyet müdürlüğü personeli ile özel gereksinimli öğrencilerin aileleri katıldı. 

İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ CANBAZ; ÇOCUKLAR GÜLERSE DÜNYA GÜLER

Düzenlenen etkinlik ile ilgili olarak açıklama yapan Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Serhat Canbaz “İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Toplum Destekli Polislik Faaliyetleri kapsamında ilçemizde eğitim faaliyetlerini sürdüren Şehit İzzettin İnceoğlu İlköğretim Okulunda eğitim gören özel gereksinimli öğrencilerimizle birlikte olmak istedik. Onları emniyetimiz araçları ile okullarından alarak önce şehir turu yaptırdık. Sonra geldiğimiz emniyet müdürlüğü binamızda da öğrencilerimizi ağırlayarak onların polislik mesleğine sempatilerini aşılayarak onlara farklı bir etkinlik ile ağırlamak istedik. Ayrıca belirtmekte isterim ki çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz, Çocuklarımız gülerse dünya güler diyerek bu tür etkinliklerimize ilerleyen süreçte de devam edeceğimizi belirtmek istiyorum.”dedi.

ÖMEROĞLU VE TUNÇ’TAN EMNİYETE TEŞEKKÜR

Başkan Ömeroğlu ve Milli Eğitim Müdürü Tunç ise yaptıkları konuşmasında özel gereksinimli çocukların güzel anlar geçirmesine vesile olan Emniyet Müdürü Serhat Canbaz ve Emniyet personeline teşekkür ettiler.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum