Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Polis memuru kurşun yağdırdı, 1 kişi öldü

Dilovası’nda görevli polis memuru Semih Sertan Y., korsan taksicilik yaptığı kendisine ait özel aracına aldığı 2 müşterisiyle Tuzla’ya geldiklerinde sigara yüzünden tartışmaya başladı. Silahına davranan Polis memuru Semih Sertan Y., yolculardan birini yaralarken, diğerinin de ölümüne neden oldu.

Polis memuru kurşun yağdırdı, 1 kişi öldü
19 Mart 2023 - 14:23 - Güncelleme: 19 Mart 2023 - 14:44
Olay, 10 Mart tarihinde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Dilovası Polis Merkezi’nde görevli polis memuru Semih Sertan Y., aynı zamanda korsan taksicilik yaptığı 63 ABN 153 Plakalı özel aracına Yalçın C. ve Muhammed Tayyip A.’yı Gebze’den müşteri olarak aldı. Sürücü ile müşteriler Tuzla’ya geldiklerinde sigara içme konusunda tartışmaya başladı
Polis memuru Semih Sertan Y. tartışmanın büyümesi üzerine yaşanan boğuşmada torpidodaki silahını alarak peşpeşe ateş etti.  Tabancadan çıkan kurşunlar nedeniyle yolculardan Yalçın C.’yi omzundan ve başından, Muhammed Tayyip A. ise iki bacağından vurulurken, Semih Sertan Y.’de karnından yaralandı.
Hastanede tedavileri devam eden yaralılardan Yalçın C., 5 gün sonra hayatını kaybederken, polis memuru Semih Sertan Y., İfadesinde müşteri olarak aracının arkasında oturan Muhammed Tayyip A.’nın tartışma sırasında emniyet kemeri ile boğazını sıktığını, Yalçın C.’nin de yumruk attığını söyledi.
Semih Sertan Y.  tedavisinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum